Magazin

Nakon razvoda – Dado Polumenta u depresiji, plače i opija se po klubovima!

Napisao admin

Dado Polumenta prije pet mjeseci se oženio i to je najveći šok bio za njegove fanove jer im nije bilo ni poznato da je u vezi, a tek ne da će se oženiti.


Dado Polumenta i Selma (foto: facebook)

Kada je objavljeno da se oženio mnogi su mislili da je u pitanju marketinški potez, ali on se istinski zaljubio, a sada jako pati jer se razveo.

Kako otkrivaju izvori Expressa bliski pjevaču on se često opija u beogradskim klubovima, govori kako mu je teško i kako mu nedostaje njegova žena, ali kako jednostavno nije više mogao da trpi te svađe i ta pitanja:„Gdje si, gdje sada putuješ, gdje se nalaziš, sa kim si, kada ćeš kući“. Njegov posao je takav da mora non stop da putuje i da radi, on je milio da će se ona navići na njegov pjevački poziv i da će joj biti jasno da mora da radi. Želio je djecu sa njom  i dugoročan brak ali zbog tolike tenzije, svađe i raspravke odlučili su da je najbolje da se razvedu.

Njemu nije nikako lako jer se nisu razveli zato što je ljubav prestala već samo zato što više nisu mogli zajedno. Upućeni kažu da je više puta plakao i dolazio u iskušenje da je pozove, i da se vide, ali kako zna da to ne bi imalo poentu kada ne mogu biti zajedno odustajao je i opet nalazio lijek u alkoholu.

express

Komentari

komentara