Magazin

Horoskop do 1. novembra 2019. godine: Magičan uticaj Venere u Škorpiji ostavit će veliki trag na našoj sudbini

Napisao H. H.

Horoskop za Veneru u znaku Škorpije – evo koga očekuju dobre vijesti u ljubavi, a koga raduje finansijsko blagostanje!

Venera je ušla u znak Škorpije 8. oktobra, a tamo će se zadržati sve do 1. novembra 2019. godine. Šta to tačno znači? Venera je planeta ljubavi i prosperiteta, dok je Škorpija posesivan horoskopski znak koji je vešt zavodnik i ljubavnik.

Upravo zato za mnoge će znakove Zodijaka ovo biti vreme uzbudljivih ljubavi i intenzivnih fizičkih zadovoljstava. Bez obzira na to jeste li solo ili u paru, mnoge očekuju lijepe promjene u spavaćoj sobi.

Ali pozitivni uticaji Venere moći će se opaziti i na finansijskom planu, a sljedeće dvije sedmice mogla bi da razriješi neke goruće probleme s novcem. Evo kako će se Venera u Škorpiji odraziti na sve znakove Zodijaka.

OVAN

Venera u Škorpiji probudit će strast u ovnovima. Ne samo da će pripadnici ovog horoskopskog znaka želeti da razigraju svoj ljubavni život, već će hteti da ugode sebi i na mnogim drugim poljima. Ovog mjeseca ćete shvatiti kako zaslužujete onaj par cipela o kojima već dugo maštate.

BIK

Ovo je vaše vrijeme. S obzirom da je Venera vaša vladajuća planeta, do kraja mjeseca osjećat će se posebno lijepo i poželjno. Uživajte u svakom trenutku, ali znajte svoje granice. U opasnosti ste da pretjerate u svojim porocima, a zbog toga biste kasnije mogli da zažalite.

BLIZANCI

Venera u Škorpiji donosi vam obilje romantične sreće i se*sualnog zadovoljstva, ali isto tako i dosta ljubomore. Razmislite zašto osjećate nepovjerenje prema partneru – je li u pitanju iracionalna ljubomora izazvana niskim samopouzdanjem ili stvarno imate opravdanih razloga da sumnjate u njegovu privrženost i vjernost?

RAK

Ovo je idealno vrijeme za samoopažanje ili introspekciju. Riješite se predrasuda i iskoristite ovo vrijeme za slavljenje svoje individualnosti. Dajte sebi prostora da slijedite svoje snove bez razmišljanja o tome šta će ‘misliti selo’ o vama.

LAV

Venera u Škorpiji daće vam do znanja koliko cijenite mir i tišinu i podstaći će vas da se povučete u udobnost svog doma. Pobrinite se da se vaš poriv za trenutnom samoćom ne protumači kao izbjegavanje ili ravnodušnost prema onoj ‘posebnoj’ osobi, već samo kao predah od uzbudljivog društvenog života.

DJEVICA

Do kraja oktobra stvari bi značajno mogle da se promijene na vašem ljubavnom planu, ali isto tako mogli biste da otkrijete duboki poriv za produbljivanjem društvenih veza i prijateljstava. Vaši prioriteti u životu mogli bi vrlo brzo da se promijene.

VAGA

Venera je vaša vladajuća planeta, pa ne čudi da ćete osećati posledice ulaska u znak Škorpije. U ovom razdoblju biće vam posebno važna emotivna povezanost s partnerom. Ako niste u vezi, ne očajavajte. Imaćete priliku da izgradite novu i stabilnu vezu koja bi mogla da potraje.

ŠKORPIJA

Oktobar je vaše vrijeme da činite ono što želite. Iskoristite svoju izraženu energiju i magnetsku privlačnost na koji god način želite. Neki će – iznenađujuće – u ovom periodu htjeti da pokažu svoju mekšu stranu i biće ‘ranjivi’ pred osobom koju vole.

STRIJELAC

Niko ne voli svoju slobodu i nezavisnost kao Strijelac. Ipak, neki pripadnici ovoga znaka bi do kraja oktobra mogli da se zapitaju ne bi li bilo ljepše da taj pustolovni duh dijele s jednom posebnom osobom.

JARAC

Oktobar je idealan mjesec za napretke u karijeri i na finansijskom planu. Ali Jarčevi će u ovome razdobolju dopustiti sebi da se opuste i uživaju i u nekim drugim manje ‘stresnim’ stvarima. Vaš se*sualni život bi mogao da postane vrlo buran.

VODOLIJA

Venera u Škorpiji prenijet će strast na druge sfere vašeg života – poput posla ili društvenog života. Pripazite samo da vas previše ne ponesu emocije i da tako sprečite eventualne probleme s kolegama ili prijateljima.

RIBE

U ovom periodu imat ćete potrebu da budete posebno iskreni u komunikaciji s okolinom. Zbog toga će neke veze pući, dok ćete s drugima postati još bliži i intimniji. Zapamtite da ste odgovorni samo za sebe i svoje postupke i da ne možete uticati na to kako će drugi reagovati na vaše ponašanje, piše “Zadovoljna“.

Komentari

komentara