Magazin

TRI HOROSKOPSKA ZNAKA KOJIMA JE SAMOĆA SUĐENA: SA NJIMA JE NEMOGUĆE ODRŽATI VEZU

Napisao H. H.

Svako ima svoje mane i vrline, ali ova tri horoskopska znaka imaju najviše problema da održe vezu, i to zbog svog nezgodnog karaktera.

Bik

Bikovi mogu da budu sjajni u vezi – nesebični su i sve će uraditi za osobu koju vole, ali u samom startu veze često prave veliku grešku, a to je da se previše otvaraju i previše daju, dok veza još praktično nije ni počela. Zbog toga često budu iskorišteni, jer ne mogu da u pravo vrijeme prepoznaju pravo lice osobe koja im se dopada.

Vage

Vage, kao što im i ime kaže, stalno nešto mjerkaju i nikada nisu u potpunosti posvećene vezi u kojoj su trenutno. Stalno se osvrću okolo i gledaju šta se još nudi na tržištu, a u međuvremenu zanemaruju probleme koji im se dešavaju u vezi, jer se nadaju da će nešto da “iskrsne”. A kada ne iskrsne, razočarane odlaze iz veze.

Djevice

Problem sa Djevicama je taj što stalno analiziraju partnera. Svakom pokretu i riječi daju prevelika značenja, ili čak i značenja kojih uopšte i nema. Tako imaju nevjerovatan talenat da stvore problem od sasvim bezazlene situacije. Kada nagomilaju nekoliko takvih problema, nema druge nego da partner vrišteći pobjegne od njih.

Komentari

komentara