Magazin

5 najstidljivijih horoskopskih znakova

Napisao H. H.

Zbunjenost je samosvjesna emocija, koja nastaje uslijed nesklada naših misli i akcija. Stid sa druge strane, najčešće je pokazatelj toga da vam je možda i previše stalo kako ćete se pokazati pred drugima.

Ako vam je stalno neprijatno i gotovo svaka nova situacija vas zbunjuje, možda je to u vašem slučaju uslovljeno zvijezdama, jer pripadnici pojedinih horoskopskih znakova imaju veoma nizak prag tolerancije kada je stidljivost u pitanju.

Pripadnici sljedećih horoskopskih znakova, važe za izuzetno stidljive osobe.

Rak

Rakovi se vrlo često postide zbog svoje izražene emotivnosti, koju nisu u stanju svaki put da sakriju. Oni su veoma osjetljivi i često se osjećaju osuđeno od strane svojih najbližih, što u njima izaziva široku paletu emocija od stida do anksioznosti, a povremeno i ljutnje.

Djevica

Djevice su rođeni perfekcionisti i teže da svakom poslu pristupe na pravi način. Zato i žive u strahu od neuspjeha, a kada se on uprkos svemu, ipak dogodi, one se doslovno smanje od stida. Za njih je najveća lekcija, koju tek treba da savladaju ona da svi ljudi griješe i da u tome nema razloga za stid, jer je svaki neuspjeh nova lekcija.

Vaga

Vage su otvorene pred ljudima i slijepo vjeruju gotovo u sve što im se kaže. Zbog ove doze naivnosti, nažalost često im je povjerenje izigrano i to je njihova glavni povod za stid. Kada uvide neistinu, one se veoma postide, što i poslije svega nisu naučile i nisu bolje procijenile osobu.

Ribe

Ribe su veoma osjetljive, nježne i imaju bujnu maštu, pa nerijetko izmaštaju pojedine svoje postupke, zbog kojih bi trebalo da se postide, preuveličavaju svoje ponašanje i gotovo uvijek imaju rumene obraze.

Jarac

Uslijed svoje ambicije i odgovornosti, Jarčevi žive strogim, vojničkim režimom, ali ponekad se pojavi potreba i da se opuste i rasterete i tada uglavnom urade nešto, što kasnije samo oni smatraju greškom i povodom za ponovnu izolaciju u svoj strogi svijet, piše “My cup of tea“.

Komentari

komentara