Magazin

Sedmični horoskop: Raku se isplati flertovanje, Vaga nalazi super posao

Napisao H. H.

Sredina septembra je prošla, i iz vladavine Djevice prelazimo u vladavinu Vage. Prelazimo iz ljeta u jesen, pa je moguće da vodeni znaci budu sumornijeg raspoloženja. Ipak, nekom se smješi i nova ljubav, a nekom ulazak u bračne vode

OVAN

Posao

Budite obazrivi u prepisci, komunikaciji i sa dokumentacijom sve do 22. septembra, dok je planeta Merkur u retrogradnom hodu. Borbeno! Jasniju sliku i bolje radne uslove, možete da očekujete tek od 24. septembra, kada planeta Pluton krene direktno i promeni energiju u vašem polju karijere.

Ljubav

Mnogi Ovnovi koji su u dugim vezama poželeće da ozakone svoju vezu i biraće datum venčanja.

Zdravlje

Dobro se osećate ove sedmice.

BIK

Posao

Značajnije poboljšanje finansijske situacije osetiće se od 22. septembra, kada vladar vaših materijalnih dobara, planete Merkur, krene direktnim hodom.

Ljubav

Izlaskom planete Jupiter iz vašeg petog polja ljubavi i ljubavnih odnosa i retrogradnog kretanja vašeg vladara petog polja, planete Merkur, sve do 22. septembra, mnogi slobodni Bikovi će se primiriti i svoju emotivnu i erotsku energiju i strasne porive, prebaciti na polje rada, studija i učenja.

Zdravlje

Dobro se osećate.

POGLEDAJ I…
13 brutalnih istina o Škorpijama

BLIZANCI

Posao

Vaša planeta Merkur se kreće retrogradno, te budite oprezni u komunikaciji i sa dokumentacijom, sve do 22. septembra.

Ljubav

Na jednoj proslavi, u poslednjoj sedmici septembra nećete ostati ravnodušni, prema jednoj privlačnoj Vagi, suptilnoj Devici, iskrenom Lavu ili šarmantnom Strelcu.

Zdravlje

Više vežbajte.

RAK

Posao

Dilema oko ponude i prelaska na novo radno mesto, može vas staviti u nezgodan položaj i najverovatnije je da ćete napraviti pauzu u radu od desetak dana u periodu dok je planeta Mars, vladar vaše karijere u solsticiju od 19. do 28. septembra.

Ljubav

Nakon dugog perioda udvaranja, u poslednjih par dana septembra, stvoriće se prilika da se sastanete i ostvarite bliži kontakt.

Zdravlje

Više šetajte.

LAV

Posao

U ovom periodu mogu se istaći privatni poslovi vezani za marketing, medije, dizajn, građevinarstvo i arhitekturu. Samo napred.

Ljubav

Vaša brižljivost, postojanost, ljubav i učešće u svakodnevnici, postepeno će umiriti vašeg parnera i privoleti ga da vam se pridruži, emotivno približi i vrati u krevet.

Zdravlje

Više vežbajte.

DEVICA

Posao

Od 22. septembra kada vaša lična planeta Merkur krene direktno i kada Sunce uđe u znak Vage i vašu drugu kuću materijalnih dobara, uspećete da uz brojne ustupke i promene, povratite ugled vašoj kompaniji i započećete ciklus finansijskog oporavka.

Ljubav

Od 22. septembra, kada vaša lična planeta Merkur krene direktno, započeće proces emotivne i mentalne rehabilitacije u kome će vam biti potrebani mir i osama.

Zdravlje

Solidno.

VAGA

Posao

Nezaposlene Vage u poslednjoj dekadi septembra imaju priliku da nađu posao i zaposle se. Srećno, jer ovo je vaša prilika!

Ljubav

U poslednjoj dekadi meseca, kada Sunce u vaš znak, obnovićete i poboljžati zajednički zabavno- društveni život. To je ono što ste priželjkivali.

Zdravlje

Glavobolja.

ŠKORPIJA

Posao

Konačno, nova poslovna situacija će se pokazati kao vrlo korisna, jer će vas dodatno poslovno izgraditi i doneti veću mesečnu zaradu.

Ljubav

S kraja meseca, na jednom predavanju ili skupu, srešćete srodnu dušu, koju ćete prepoznati u predstavniku znaka Riba, Raka, Škorpije ili Vage.

Zdravlje

Više šetajte.

STRELAC

Posao

Od 22. septembra, kada planeta vaše karijere Merkur, krene direktnim hodom, sklopićete korisne ugovore, koji će vam pomoći da nastaviti da gradite i širite vaš biznis.

Ljubav

Sve do 22. septembra planeta vaših partnerskih odnosa Merkur, je u retrogradnom hodu i stvara vam smetnje, pa su sa partnerom učestali nesporazumi, pobrkani dogovori i dominira uzajamna loša organizacija.

Zdravlje

Dobrog ste zdravlja.

JARAC

Posao

Od 22. septembra vaše radno mesto će biti definisano, a vi ćete obnovljenih snaga i sa novom energijom pristupiti poslu.

Ljubav

Zajednički odlazak na kafu i ručkove, učiniće da se sbližite i nakon kraćeg udvaranja sms porukicama i jednog večernjeg izlaska, naćićete se u toplom zagrljaju vašeg kolege ili koleginice.

Zdravlje

Glavobolja.

VODOLIJA

Posao

Vama kako da je malo odmora pa ste rešili da ga još malo produžite kako biste prikupili potrebnu energiju.

Ljubav

Vaš ljubavni život će biti oskudan sve do 22. septembra, dok planeta vaših ljubavnih odnosa Merkur, ne krene direktno.

Zdravlje

Dobro se osećate ove nedelje.

RIBE

Posao

Povratkom na radno mesto, bure će se stišati, a vi ćete obnovljene energije nastaviti da savesno obavljate vaš posao.

Ljubav

Nakon izvesnog vremena dopustićete da vas preplave emocije prepusti se nežnosti i čarima ljubavi.

Zdravlje

Oslobodite se stresa sportom,piše Noizz

Komentari

komentara