Magazin

Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2019.: Blizanac se muči u vezi, Škorpija zavodi sve od reda, platonska ljubav za Ovna

Napisao H. H.

Ljubavni horoskop od 16. do 30. septembra 2019: Otkrijte da li ćete u drugoj polovini septembra postati ‘žrtve’ Amorove strijele, da li će vam ovaj period možda obilježiti trzavice ili definitivan rastanak sa partnerom ili se apsolutno ništa neće promijeniti na emotivnom planu u naredne dvije sedmice.

OVAN
Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav. Potrudit ćete se da budete pristojni i ljubaznim ponašanjem nadilazit ćete prazninu u emotivnim odnosima. Kad je već tako, najbolje je ne ulaziti u jalove rasprave.

BIK
Otvoreni ste za sve ljubavne prilike kojih neće nedostajati. Istovremeno se u vama rađaju posebni se*sualni zahtjevi. Malo ko će moći da vam odoli. Biće strasti, e*otike i zadovoljstva. Bićete zaigrani, kreativni i spremni na sve.

BLIZANCI
Ako na svoje emotivne odnose gledate kao jednu vrstu mučenja, tako će vam i biti. Pokušajte da prihvatite kritike s humorom. Pomoći će izlazak i dobar provod. Nastojte da se opustite i dobro zabavite.

RAK
Svojom sentimentalnošću iznenadit ćete voljenu osobu. Ona će ovaj put biti u poziciji zaštitinika. Još se niste ohladili od prošlosti, a već vam se slažu situacije novih ljubavnih prilika. Budite smireni.

LAV
Povremeno će dolaziti do malih prolaznih zatezanja u emotivnim odnosima. Uz dovoljno ljubavi i takta naći ćete kompromis. Jednostavno budite ono što jeste. Budite prirodni, pristupačni i s verom u svoju veštinu diplomatije.

DJEVICA
Imat ćete sjajne ideje kako da osvježite svoj ljubavni život. Povedite se za njima, bićete sretniji. Vaši ljubavni apetiti rašće iz dana u dan. Gledat ćete da što više vremena provedete s voljenom osobom ili ako ste sami, s društvom.

VAGA
Dvoumit ćete se između potrebe za samoćom u kojoj sagledavate dublje stvari i želje za izlaskom među ljude s površnim razgovorima. Ipak, ako dobijete poziv za izlazak, prihvatite ga i izađite među ljude. Vreme je za takvo nešto.

ŠKORPIJA
Na svaki način vi ćete se truditi da zavodite. Ponekad nećete znati koga, jer ste malo zbrkani. Odredite svoju metu. Ipak, ako vidite da vam baš i ne ide u ljubavi, vi se povucite i pričekajte bolje dane. Zvuči jednostavno.

STRIJELAC
Nećete ulaziti u rasprave zašto je nešto tako kako jeste, jer i sami znate da će proći. Mirom ćete održavati postojeće stanje u vašoj vezi, odnosno braku. Svima oko sebe poželjet ćete dobru zabavu, a vi ćete se skloniti u svoj svet intimnosti, bilo sami, bilo u paru.

JARAC
Osoba s kojom radite daće sve od sebe da vas malo bolje upozna. Možda će pokušati da vam se približi, dok ćete vi cijelo vrijeme tražiti nešto skriveno, neopipljivo, suptilno. Vodit ćete se svojom inuticijom.

VODOLIJA
Pokušat ćete da budete ljubazniji prema voljenoj osobi, a to će doneti i neka poboljšanja u vašem odnosu. Partner će vam stoga pokazati svoju osjećajnost i osjetljivost. Na vama je da to prihvatite i da pokažete ljubav.

RIBE
Kako vam još uvijek ne dolaze prave riječi, uspjet ćete da pokažete ljubav na neki drugi način. Ni ne treba uvijek pričati. Manje neraspoloženje biće povezano s težnjom da neko od vas dvoje dominira u odnosu, piše “ehoroskop“.

Komentari

komentara