Magazin

Dnevni horoskop za 3. septembar: Lava očekuje priznanje, Blizanca remeti javljanje osobe iz prošlosti

Napisao H. H.

Saznajte astro prognozu za utorak, 3. septembar 2019. godine:

OVAN
POSAO: Ubrzano rješavate svoje finansijske probleme. Upoznaćete zanimljivu osobu, koje će vam pomoći da dosegnete zvijezde u svom poslovnom statusu.
LJUBAV: Pokušavate da se oslobodite okova.
ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

POSAO: Očekuju vas dobre mogućnosti i prilika da unaprijedite svoje poslovne planove. Neko će vas dobro nagraditi za uloženi trud. Važno je da prihvatite nove ideje i pozitivan trend. Samo naprijed!

LJUBAV: Pazite da vas neka Djevica ili Blizanci, moguće i Rak ne preteknu i ne osvoje naklonost osobe koja vam se dopada.
ZDRAVLJE: Hranite se zdravije. Bavite se sportom.

BLIZANCI

POSAO: Preuzmite aktivnu ulogu i planirajte niz korisnih susreta koji će vam omogućiti napredovanje u karijeri.
LJUBAV: Mogu se pojaviti i neke osobe sa kojima ste svojevremeno bili u nekom neobaveznom, ali ipak strastvenom odnosu i mogu vas podsjetiti na te momente pred vašim trenutnim partnerom do koga vam je veoma stalo. Čuvajte ono što je važno!

ZDRAVLJE: Pozitivni ste. Održite dobro raspoloženje i provedite više vremena u prirodi.

RAK

POSAO: Očekuju vas bolji uslovi i prilika da poboljšate svoja finansijska primanja. Poželjno je da razmislite o različitim vidovima profesionalnog usavršavanja. Ako se bavite edukacijom ili komunikacijama, bit ćete u prilici da napredujete. Sretno!

LJUBAV: Preko prijatelja je moguće poznanstvo ako ste slobodni, a možda postoji mogućnost za tako nešto i preko interneta.
ZDRAVLJE: Moguć je problem sa varenjem.

LAV

POSAO: Ako budete mudri, bit ćete u stanju da naplatite svakome ono što vam duguje. No, ako ne budete dovoljno spretni, neko može da vam se žestoko suprotstavi. Budite oprezni, iako vas očekuje uspjeh i važno priznanje.

LJUBAV: Što se ljubavi tiče imate potrebu da budete u ozbiljnoj vezi. Ne želite neke avanture iako ste skloni flertu, ali Vam to ništa ne znači. Budite vjerni i posvećeni partneru.
ZDRAVLJE: Moguć problem sa cirkulacijom.

DJEVICA

POSAO: Bitno je da sve uradite savršeno i da ne vjerujete u sve što čujete od drugih ljudi. Vjerujte svojoj intuiciji. Radite kako mislite da treba. Ne uključujte previše emocije u posao.
LJUBAV: Nalazićete manu svima, ako ste slobodni, a poslije ćete nekako vidjeti ko Vam se baš dopada. Razmislićete o opcijama.
ZDRAVLJE: Odlično ćete se osjećati.

VAGA

POSAO: Organizujte se bolje. Tako ćete izbjeći haos na poslu. Budite perfekcionista. Sve uradite na vrijeme.
LJUBAV: Pokušat ćete da taktizirate i da nadmudrite one koji imaju tendenciju da se miješaju u vaš ljubavni, ali i porodični život. Mnogo toga morate da odradite maksimalno mudro. Ako ste slobodni, bit ćete u prilici da uđete u vezu sa nekim ko je mnogo mlađi od vas i ta veza će morati iz nekih razloga da bude tajna.

ZDRAVLJE: Povremena malaksalost.

ŠKORPIJA

POSAO: Bitno je da se dobro slažete sa kolegama, pa ćete lako da se snađete za odrađivanje obaveza. Kontakti su najbitniji.
LJUBAV: Partner se može osjećati zapostavljeno zbog Vaših obaveza. Nemojte da kvarite odnos. Bićete posvećeniji vezi, a komunikacija će biti odlična. Slobodni, na kraćem putu možete da upoznate jako finu osobu.
ZDRAVLJE: Bez većih problema.

STRIJELAC

POSAO: Budite ambiciozni. Od Vaše sposobnosti za pregovore zavisi da li ćete da napredujete ili ne. Potrudite se da stavite drugima do znanja koliko vrijedite. Pozitivniji ste nego inače. Pazite na povećane troškove. Imaćete podršku porodice i bliskih ljudi ukoliko zaželite promjenu.
LJUBAV: Vaši visoki kriteriji u ljubavi nekako vam onemogućuju da uživate. S druge strane, osjećate se erotizirano. Nemojte se zavaravati da je to trenutno. Vaša ljubavna frustracija i erotski izazov tek počinju. Zato ne bi bilo loše prilagoditi kriterije stvarnosti, naglasiti svoj šarm i baciti se u zagrljaj voljene osobe.

ZDRAVLJE: Prijaće Vam više samoće.

JARAC

POSAO: Krenulo Vam je sve na bolje. Budite uporni. Nemojte reagovati previše naglo što se tiče promjena na poslu. Najbolje je da održite ovo postojeće stanje stabilnim. Potrudite se da se dogovorite sa drugima oko svega. Pravite kompromise.
LJUBAV: Ako ste slobodni, vrijeme je za zaljubljivanje, pa ne izbjegavajte izlaske.
ZDRAVLJE: Srčane smetnje nisu isključene.

VODOLIJA

POSAO: Sad nastupa period kada iz škrinje morate izvaditi svoje diplomatske manire. Pred vama je dosta poslova i poslića. Savjetujemo vam da ih prihvatite i odradite, jer uopće ne iziskuju veliki napor i opterećenje
LJUBAV: Na ljubavnom polju će biti dosta nemira i ljubomore. Razgovarajte iskreno sa svojim partnerom o zajedničkim problemima, jer samo tako ih možete prevazići. Nemojte se zavaravati nečijim laskavim obećanjima.
ZDRAVLJE: Vodite računa o sigurnom seksu. Moguće pojačane glavobolje.

RIBE

POSAO: Očekuju vas uspješni rezultati i nove mogućnosti koje zahtijevaju dodatno angažovanje. U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako ostvariti. Samo uhvatite i zadržite dobar ritam, pa će rezultati doći sami od sebe.
LJUBAV: Vješto ćete izbjeći udvaranje osobe koja je s vama u nekim poslovnim odnosima. To za vas može biti samo dobro, jer sukob interesa bi bio možda i koban.
ZDRAVLJE: Nervozu izbjegavati i više se kretati, piše “Aura“.

Komentari

komentara