Magazin

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. SEPTEMBAR: Ribe ne ispunjavaju obećanja, Rakovima odmor pored vode donosi ljubav!

Napisao H. H.

Saznajte astro prognozu za nedjelju, 1. septembar 2019. godine:

OVAN
POSAO: Na poslu je situacija skladna, uz mogućnost da uskoro napredujete ukoliko se potrudite. Kolege vas podržavaju i na njih se uvijek možete osloniti. U ljubavi vas uskoro očekuje velika promjena.
LJUBAV: Nije dobar dan za neke posebne ljubavne planove ni romansu.
ZDRAVLJE: Danas se osjećate bezvoljno i bez energije.

BIK
POSAO: Mislite malo i na druge i sreća će vas pogledati. Pomozite kolegama, ne budite sebični.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, uskoro možete očekivati veoma zanimljiv flert sa osobom koja je totalno drugačija od vas. To može uticati povoljno na vas i vaš ljubavni život.
ZDRAVLJE: Šetajte više, posjetite planinu.

BLIZANCI
POSAO: Na poslu je situacija kritična, a svi očekuju od vas da riješite problem. To nećete moći sami, zato slobodno tražite savjet od kolega i od šefa. Više glava misli bolje od jedne.
LJUBAV: Prihvatite poziv za izlazak od osobe koju dugo poznajete ali ste je posmatrali samo kao prijatelja. Ponekad je ljubav bliža nego što mislimo, i desi se kada se najmanje nadamo.
ZDRAVLJE: Sklonost upali grla.

RAK
POSAO: Vaš trud će biti nagrađen poslije toliko čekanja. Osjećat ćete se prezadovoljno zbog toga.
LJUBAV: Emotivna situacija će se popraviti, posebno ako danas posjetite neko mjesto blizu vode.
ZDRAVLJE: Provjerite krvni pritisak, odmarajte se više.

LAV
POSAO: Karijera ne treba da vam bude na prvom mvestu, nemojte zaboraviti porodicu i prijatelje zato što oni brinu o vama i više nego što mislite.
LJUBAV: U ljubavi je vrijeme da se raščiste neke stvari o kojima već dugo razmišljate. Sada je pravi trenutak da riješite to.
ZDRAVLJE: Odlično!

DJEVICA
POSAO: Ne vjerujete u nečija ponovljena obećanja i zato tražite ubjedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Budite promišljeniji pred saradnicima.
LJUBAV: Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema osobi koja ima dobre namjere. Partner ne može da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe koje priželjkujete.
ZDRAVLJE: Smanjite unos ugljikohidrata!

VAGA
POSAO: Produktivniji ste nego ikada ranije ali znajte da to ne može vječno da traje. Napravite pauzu u pravom trenutku kako ne biste sagorjeli.
LJUBAV: Nečija pitanja u vama sve češće podstiču emotivnu nelagodnost ili loš predosjećaj. Izbjegavajte neumjerenost.
ZDRAVLJE: Skloni ste dehidraciji, ne čekajte da se javi žeđ, pijte vode više, češće.

ŠKORPIJA
POSAO: Danas možete malo više odmarati. Povremeno je dobro da povučete ručnu, pogledate gdje se nalazite i kako napredujete pa prikupiti energije i snage za dalji rad.
LJUBAV: Postoji šansa da vam se danas javi osoba koja vam se ranije sviđala i sa kojom se dugo niste čuli.
ZDRAVLJE: Bol u leđima možda dolazi od bubrega.

STRIJELAC
POSAO: Ukoliko previše vjerujete u nečiju priču, očekuje vas nova zamka ili poslovni promašaj. Sačuvajte dodatnu mjeru opreza u nepoznatim situacijama i budite umjereniji u svojim očekivanjima.
LJUBAV: Stalo vam je da riješite nesporazum koji imate u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se od novih komplikacija. Ne budite suviše strogi prema svom partneru.
ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

JARAC
POSAO: Nalazite se pred novim poslovnim izazovom i neko vas ohrabruje da prihvatite određeni rizik. Dobro procijenite svoje mogućnosti u odnosu na realne uslove.
LJUBAV: Priželjkujete više interesantnih događaja u svom ljubavnom životu i vrlo smišljeno kreirate određene situacije u nečijem društvu. Imate dobre namjere.
ZDRAVLJE: Sasvim dobar dan za avs, osim ako niste meteoropata?

VODOLIJA
POSAO: Zainteresovani ste za nečiju poslovnu ponudu ili za kombinaciju koja obećava dvostruki dobitak. Zato djelujete užurbano pred saradnicima. Saslušajte nečiju priču i prihvatite koristan savjet.
LJUBAV: Pridajete preveliko značenje nekim novim emotivnim događajima, ali stvari mogu da se posmatraju i na drugačiji način. Razgovarajte iskreno sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Niste primijetili kako vam se prikrio problem s lošom kondicijom? Krenite s laganijim vježbama.

RIBE
POSAO: Današnji dan za vas može biti jako dobar na poslu. Bez puno poteškoća uspijevaćete da uradite šta god ste naumili.
LJUBAV: Sklad u harmonija u ljubavnom u porodičnom odnosu će vas dodatno motivisati i ispuniti ovaj dan prelijepim osjećanjima. Uživajte u ovom danu i iskoristite ga maksimalno.
ZDRAVLJE: Nervozni ste jer ste neorganizovani. Ispunjavajte obećanja i obaveze redovnije, pa će i stres nestati,piše Aura

Komentari

komentara