Magazin

Horoskop – Njihovo vrijeme tek dolazi: 4 znaka očekuje nevjerovatna radost u septembru 2019. godine

Napisao H. H.

Horoskop – septembar će biti najbolji mjesec u godini za ova 4 horoskopska znaka!

Ljeto se polako približava kraju, ali nekim horoskopskim znakovima će i dalje sijati Sunce. Ako ste rođeni u nekim od ovih znakova, možešte se radovati dodatnoj porciji sreće. Bezbrižno se opustite i radujte se onome što vas očekuje – vaše vrijeme tek dolazi!

Dok će se neki horoskopski znakovi u septembru morati da se bore sa nerješenim problemima i biće pod velikim pritiskom – jer moraju da donesu velike odluke – a drugi će sasvim lako i veselo lebdjeti naokolo u kasno ljeto. Ovim znakovima će zvijezde biti naročito naklonjene u nadolazećem septembru…

Lav

Kod vas je ljubav svuda u vazduhu. U vezi sve ide kao po loju i ne možete da se zasitite jedno drugoga. Ako ste usamljeni, očekuje vas puno dobre zabave. Osobe rođene u znaku Lava u septembru će biti pune životne radosti, motivisane i prepune energije, piše “miss7“.

Vaga

I ovaj horoskopski znak će u septembru neodoljivo zračiti i osvajat će srca u trenutku. Međutim, osobe rođene u znaku Vage prije će se koncentrisati na posao. Sakupit će brojne pozitivne bodove – a kolege i šef im to neće zaboraviti.

Vodolija

Ako ste usamljeni, imate velike šanse da u septembru pronađete sreću i započnete ozbiljnu i čvrstu vezu. U septembru će Vodolije imati toliko puno energije – biće ‘energični’ kao što već dugo nisu bili. Ništa neće moći da te izbaci iz takta – sve je pod savršenom kontrolom.

Ribe

Premda ovaj znak mora da razjasni neka pitanja i nejasnoće koji su se pojavili u nekoliko proteklih sedmica – a razvući će se i u septembru – ne morate da se plašite. Jupiter, planeta koji vam donosi sreću, biće uskoro na vašoj strani. U devetom mjesecu Ribe će – naročito na poslovnom planu – imati jako puno sreće!

Komentari

komentara