Magazin

Horoskop – Očekuje nas pravi ljubavni rolerkoster: Šta nam donosi Sunce u Djevici (do 23. septembra 2019.)

Napisao H. H.

Ljubavni horoskop do 23. septembra! Očekuje nas luda romantična vožnja!

Sunce prelazi u znak Djevice 23. avgusta 2019. godine i u tom znaku ostaje sve do 23. septembra, kada prelazi u znak Vage, piše “Lovesensa“.

Napušta nas vatrena energija Lava i sada smo spremni da se prepustimo čarima vrijedne i mudre Djevice. Dva dana prije njene vladavine, 21. avgusta, Venera, planeta ljubavi, obilja, mašte i slatkih snova ulazi u znak Djevice. Ovaj period će za svaki znak Zodijaka biti pravi ljubavni rolerkoster!

Svaka planeta u astrologiji ima jedinstvenu energiju i drugačije utiče na svaki horoskopski znak. Venera se osjeća sretno i prijatno u znakovima poput Bika, Riba ili Vage. U ovim znakovoima ona zrači svojim najljepšim svjetlom. Međutim, u znaku analitične Djevice, Venera teško ispoljava svoj magični sjaj i nema brilijantan uticaj na ljubavni život.

Djevice su perfekcionisti. One imaju vješto oko za detalje, organizovane su i skoro nikada ne odustaju.

Mnogim parovima vladavina Djevice donijeće zrelost i krupne planove za budućnost. Željet ćete da započnete zajednički život, mnogi će planirati vjenčanje ili zasnivanje porodice, a neki parovi će praviti finansijski plan za zajednički budžet. Problem nastaje zbog toga što će jedna strana uvijek biti dominantnija i mnoge korake ćete željeti precizno da isplanirate. Tokom vladavine Djevice često zaboravljamo da je nemoguće sa strogom preciznošću upravljati brodom života. Ne pokušavajte da isplanirate svaki korak, jer nikada ne znamo kada će na sudbina poslati novu oluju ili mračan talas iz prošlosti.

Još jedna nezgoda na ljubavnom planu tokom vladavine Djevice jeste to što ćete težiti perfekcionizmu. Kod partnera ćete početi da uviđate mane koje vam do sada nisu smetale. Insistiraćete da se partner promjeni i prilagodi, a mnogi parovi će baš zbog ovakvih želja biti na tankom ledu.

Međutim, ne treba zaboraviti da Djevice imaju zlatno srce. Na prvi pogled mogu djelovati sebično, ali kada ih upoznate, shvatićete da su spremne da pomognu u svakom trenutku i nevjerovatno su dobri prijatelji. Venera u Djevici je pravi primjer zaljubljenog perfekcioniste. Iako je organiozovao svoju ljubav prema bojama, emocijama i željama, on ipak zna i da se zabavi i iskreno voli.

Moguće da ćemo imati visoke kriterijume kada su u pitanju ljubav i novac, ali nećete biti napadni i nećete naglo reagovati zbog svojih želja. Niste spremni da rizikujete i igrate na sigurno. Željet ćete promjene, ali nećete insistirati po svaku cijenu, već ćete dopustiti da se stvari poboljšaju postepeno.

Iako ćete do 23. septembra kontrolisati osjećanja i čuvati srce od lažnih ljubavi, ovaj u period može donijeti i nove, zabavne ljubavi. U jednom trenutku bićete spremni da se “otkačite” i prepustite ludoj energiji ljeta, a u drugom ćete misliti na obaveze i neostvarene želje. Da, to je taj pravi ljubavni rolerkoster tokom vladavine Djevice!

Pokušajte da budete manje kritični prema partneru i nemojte do jutra analizirati svaki njegov potez ili svoj ljubavni život. Odgovorite brzo na romantične poruke i pokušajte malo da izađete iz zone komfora.

Iako će nam ovaj period donijeti napetost u ljubavi, moguće da će se do 23. septembra roditi i divni romantični planovi!

Komentari

komentara