Magazin

Horoskop za sljedeću sedmicu: Jarcu su povećane šanse za ljubav, a Lava očekuju značajne stvari u karijeri

Napisao H. H.

Sedmični horoskop – očekuju nas varnice ljubavi i bitne prekretnice za budućnost!

Sedmični horoskop od 19. do 26. avgusta 2019. godine!

Ovan

LJUBAV: Vjerovatno ćete se osjećati nezainteresovano za neka značajnija ljubavna preduzimanja. Rezultat je to zasićenja svakodnevicom i potraga za akcijom koje nema. Oni koji su u dužim vezama neka održavaju solidan status quo.
KARIJERA: Pred vama su nešto zahtjevniji poslovni dani u kojima se povećava odgovornost, a sa njima idu i kontrole poslovanja. Zato budite spremni na sve, sjetite se svega onoga što ste do sada postigli i sa punim pravom se prezentujte.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osigurajte sebi više odmora.
Bik

LJUBAV: U vašim ličnim odnosima vladaće ležernost i opuštenost. Mnogi parovi uživat će bez pritiska da negde moraju da izađu ili nešto nekom dokažu. Biće i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija. Ne analizirajte previše.
KARIJERA: Sjetite se samo koliko ste postigli u prošlosti kako biste motivisali sami sebe za budućnost. Kada vam pruže nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte u prirodi.
Blizanci

LJUBAV: Ako je do sada bilo prazinina u ljubavi, ovih dana dočekat ćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmijeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro.
KARIJERA: Najradije biste se povukli u kući i radili nešto iz vlastite kuhinje ili sobe. Neki će ove uticaje iskoristiti za prave kućne radove pa će čim se završi radno vrijeme otići sa posla kući, gde će se pretvarati u prave majstore.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite ranije na spavanje.
Rak

LJUBAV: Očekuje vas neverovatna zabava. Moguće je da će vas neko iritirati, ali nećete dozvoliti da budete isfrustrirani. Sjetit ćete se onih malih pažnji koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.
KARIJERA: Sarađivat ćete sa svima oko sebe i to vrlo delotvorno. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati uticaj na sve sa kojima rade. Učinit će to temeljno pa ni rezultati neće izostati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Humorom pobjedite brige.
Lav

LJUBAV: Pozitivno raspoloženje, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osjećate i nakonost druge strane, učiniće vam ove dane prijatnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Biće zanimljivo.
KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobijaju na kreativnosti. To je nešto što naprosto obožavate pa ćete se poslu predati bez premca i bez bilo kakve rezerve. Izgarat ćete, a ni rezultati neće izostati.
ZDRAVLJE&SAVJET: Više se odmarajte.
Djevica

LJUBAV: Vaši poznanici ili prijatelji pozivat će vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i bezbrižni.
KARIJERA: Na dnevni red dolaze zaostaci. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje trebat će postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova pravila poslovanja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u prirodu. Provedite vrijeme na Suncu.
Vaga

LJUBAV: Većinu narednih dana potrudićete se da ispunite svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi dio sedmice donosi uživanje na tiši način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske.
KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad svih očekivanja i sada osjećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Ko može, neka putuje. Ko radi, vjerovatno će i dalje raditi, a neki će mijenjati kolegu pa će raditi za dvoje. Izdržat će uz osmijeh i pozitivne vibracije.
ZDRAVLJE&SAVJET: Potrebno vam je više sna.
Škorpija

LJUBAV: Često ćete dolaziti u iskušenje da se posvađate, prigovarate ili kritikujete drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritikuju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.
KARIJERA: Najradije biste pokazali šta znate, ali osjećat te da nije još vrijeme da pokažete sve adute. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih za sada ostavite skrivenim pa makar pretrpjeli i poneku frustraciju.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pred vama je zanimljiv put.
Strijelac

LJUBAV: U prvom dijelu sedmice kao da će vas ljubav mimoilaziti, ali od sredine sedmice neke će prepreke jednostavno nestati. Sa druge strane, pojavit će se i izazovne situacije kada ćete biti u poziciji da reagujete na provokacije. Nemojte.
KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto treba žrtvovati ili da borbe za angažman budu takve da zapravo gubite. Kako god ispalo, prihvatite izazove i ne forsirajte stvari pod svaku cijenu. Rezultati će se zbrajati tek na kraju priče.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite fokusirani na sve što radite.
Jarac

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti prijatna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.
KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta treba da urade i ispunit će ciljeve. Oni koji još nisu razmislili o sebi, vjerovatno će se suočiti sa posljedicama vlastitih ambicija i tek sada uviđaju gde su pogriješili. Nakon te lekcije idete naprijed.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite ljubazniji i otvoreniji.
Vodolija

LJUBAV: Zasićenost izlascima usmjerit će vas na samoću i povlačenje. Najbolje ćete se osjećati u svom domu, a ako je voljena osoba uz vas, još bolje. Oni koji su još sami ipak će više boraviti u društvu, ali istovremeno njihova mašta kao da neće imati granice.
KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudrivati. Utehu pronalazite u privatnom životu. Sa autoritetima trenutno ne stojite najbolje, zato pazite kako sa njima sarađujete. Ne insistirajte na svojim idejama, jer još nije vrijeme da se neke od njih ostvare.
ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite se fizičkim aktivnostima.
Ribe

LJUBAV: Dok ćete vi razmišljati o svojoj ljubavnoj prošlosti, vaša ljubavna sadašnjost polako će izmicati iz ruku. Moguće je da ćete propustiti neku ljubavnu priliku jer spavate. Oni u vezama ipak će naći zajednički jezik sa voljenom osobom.
KARIJERA: Da biste poboljšali ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati sa drugima. Pazite na zamke koje vam postavlja vlastiti ego. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije i lakše.
ZDRAVLJE&SAVJET: Dobro je boraviti u prirodi. Ona vas osvježava i obnavlja energiju “Ehoroskop“

Komentari

komentara