Magazin

Horoskop za sljedeću sedmicu: Vodolija mašta o ljubavi, a Djevica je na korak do velikog uspjeha

Napisao H. H.

Sedmični horoskop – nostalgična ljubav i period preispitivanja!

Sedmični horoskop od 29. jula do 4. avgusta 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Imat ćete dobar vjetar u leđa kada se o ljubavi radi. Otvarat će vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozvani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.
KARIJERA: Da biste popravili ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati sa drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.
ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na jogu ili meditaciju i opustite se.
BIK

LJUBAV: Vjerovatno ćete se osjećati usamljeno, osim ako to nije vaš vlastiti izbor. Oni u vezama prolazit će jedan period zasićenja kada će trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.
KARIJERA: Neki vaši saradnici otvoreno će vam pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi jednako tako pokazati to da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nakon šetnje na svježem vazduhu, dobro se naspavajte.
BLIZANCI

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svog radnog okruženja. Neko vam je vjerovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne i mirne.
KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, ali zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako biste došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj trebate biti borac.
ZDRAVLJE&SAVJET: Osjetljivost na promjene temperature i klime.
RAK

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos sa voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vrijeme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani.
KARIJERA: Saradnja sa uglednim ili uticajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti točak koji je važan u cijeloj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pretjerujte sa konzumacijama. Krećite se.
LAV

LJUBAV: Vedrina, pozitivan duh, smisao za humor – sve će to biti naglašeno u vašem privatnom životu ovih dana. Zato se ne treba truditi previše, nego samo imajte otvorene oči i reagujte kad treba. Sve će se slagati samo od sebe, a vi uživajte.
KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ove nedelje karakterističan je po tome. Završit ćete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pazite na ishranu. Uživajte, ali ne pretjerujte.
DJEVICA

LJUBAV: Veći dio slobodnog vremena provodit ćete u sasvim običnim aktivnostima uživajući nečiju naklonost. Bez velike pompe znat ćete da cenite sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom merom. Bićete zadovoljni i bez velikih prohtjeva.
KARIJERA: Počinje faza kada će se vaše znanje sve više cijeniti. Budite svjesni svoje stručnosti i slobodno prezentujte svoje sposobnosti. Moguće je da će vas sve više ljudi pitati za savjet ili da će vam ponuditi usko specijalizovan posao.
ZDRAVLJE&SAVJET: Uživajte u životu i u prirodi.
VAGA

LJUBAV: Vaše čežnje bit će jake, a vi nekako prepušteni sami sebi. Oni koji imaju dobrog prijatelja ili prijateljicu pokušat će s njim (njom ) podijeliti svoje frustracije. Oni koji su u vezi osjetit će distancu u odnosu, a neki će biti u iskušenju ljubomore. Izdržite.
KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima imat će dosta posla, dok će ostali biti otvoreni za pomoć drugima. Neki će se pokazati kao dobri savetnici, a svoje će znanje lako primjenjivati u praksi. Mali nesporazumi u komunikaciji biće prolazni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Povremene nervoze i sitne brige.
ŠKORPIJA

LJUBAV: Vjerovatno je da ćete dati sve od sebe da se uljepšate, a primijetit ćete i to da vas osoba suprotnog pola stalno odmeravaju. Oni u vezama pokušat će da osvježe odnos, dok će samci rado izlaziti i zavoditi. Otvorite se i bićete uspješni.
KARIJERA: Šta je gotovo, gotovo je. Nemojte to više analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usredsredite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definisano. Budite otvoreni za to.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pomjerajte granice pod svaku cijenu.
STRIJELAC

LJUBAV: Osjećat ćete se kao da se ne možete uhvatiti za ništa što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako bolje izražavati emocije. Primjenite savjete za koje vjerujete da su dobri.
KARIJERA: Pred vama su novi izazovi koji zahtjevaju pametan i promišljen pristup. Takođe, treba sve više da sarađujete sa kolegama, a nerijetko tako da stvarate ili prihvatate kompromise. Nemojte to uzeti za zlo, jer više očiju više vidi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Pronađite svakog dana malo mira samo za sebe.
JARAC

LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, imaćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to se ne mora uvijek svidjeti, pa se potrudite da je povedete sa sobom ili objasnite svoju potrebu za društvom. Samci će lako nalaziti društvo suprotnog pola.
KARIJERA: Sve će vam biti važnije vaše znanje i stručnost u poslovanju. Mnogi će dobiti priliku pokazati svoje specifične talente ili će njihova diploma dobiti na težini. Oni koji uče biće uspješni u polaganju ispita. Neki će kontaktirati strance.
ZDRAVLJE&SAVJET: Istrajte kao i uvijek. Isplati se.
VODOLIJA

LJUBAV: Izgledat će kao da je ljubav daleko od vas. Kod nekih će to i biti doslovno jer će im najdraža osoba trenutno biti odsutna. Čežnje će ojačati, a s njima i osjećaj usamljenosti. Neki će mir nalaziti u aktiviranju mašte i svojih snova.
KARIJERA: Moći ćete bez imalo straha da se oslonite na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a biće i onih koji će živeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje, a sa njim i vi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Potrebno vam je više sna.
RIBE

LJUBAV: Zaokupljenost drugom stranom biće velika, a vi ste spremni da se borite za vas dvoje do kraja. Oni u stabilnim vezama obnovit će e*otski život na najbolji mogući način. Oni koji još traže srodnu dušu u udvaranjima biće vrlo uporni i ići će do kraja.
KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtjevati veći angažman na radnom mjestu. Oni koji traže posao takođe će biti prilično aktivni.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte zanemariti redovan san, piše “Ehoroskop“.

Komentari

komentara