Magazin

Sedmični ljubavni horoskop: Srce ovoga puta neće pogriješiti (do 2. jula 2019.)

Napisao H. H.

Sedmični horoskop za ljubav – Raka očekuje burna ljubav, a Škorpiju više strasti!

Sedmični ljubavni horoskop od 25. juna do 2. jula 2019. godine!

OVAN
Ovnovi će se ove sedmice truditi da održe skladne odnose u vezi iako su prolazne trzavice i nesuglasice moguće. Slobodni pripadnici znaka imaće mnogo više uspjeha u novim kontaktima, naročito u drugoj polovini sedmice. Šanse za nove veze će se povećati.

BIK
Bikovi ove sedmice imaju stabilnu situaciju na emotivnom planu, a odnos sa partnerom biće veoma racionalan i sa dosta međusobnog razumevanja. Slobodni pripadnici znaka mogu imati uzbudljive ljubavne susrete i lijepo se provesti, naročtio ako budu na putovanju.

BLIZANCI
Blizanci će u drugoj polovini sedmice ući u period sa više novih kontakata, tako da će se i njihova emoivna situacija pokrenuti na bolje. Biće više značajnih kontakata i uzbudljivih susreta, a na pomolu su i nove veze. Zauzeti sa partnerom ostvaruju sadržajniji odnos.

RAK
Rakove ove sedmice i dalje prati napetost u emotivnim odnosima koju mogu i sami pojačavati, ali će situacija u vezi zahvljiujući partnerovom strpljenju biti stabilna. Slobodni pripadnici znaka željet će više emotivnog uzbuđenja, pa su moguće vrlo burne ljubavne veze.

LAV
Lavovi ove sedmice mogu očekivati još više novih kontakata i zabave u svom emotivnom životu, godit će im da budu u centru pažnje i tako izazovu interesovanje osoba koje im se dopadaju. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom mogu ostvariti kvalitetniji odnos.

DJEVICA
Djevice ove sedmice pokušavaju da ostvare poztivne kontakte sa ljudima oko sebe, i svojim pristupom mogu privlačiti pažnju okoline. Neke bi mogle da se zaljube ili započnu novu emotivnu vezu. Odnos sa partnerom biće ispunjen nežnijim emocijama i razumijevanjem.

VAGA
Vage ove sedmice mogu osjećati manje napetosti u partnerskom odnosu, a i same će se potruditi da u vezi bude više stabilnosti. Slobodni pripadnici znaka najbolje će se osjećati ako budu na putovanju, gdje je moguće neko značajno poznanstvo. Neki mogu biti skloni tajnim vezama.

ŠKORPIJA
Škorpije su ove sedmice spremne da se upuste u najrazličitije ljubavne kombinacije, pa mnogima može biti burno na emotivnom planu. Osim kratkih veza i avantura, biće i onih koji će željeti da ostvare stabilne emotivne odnose. Zauzeti u vezi mogu osjećati više strasti.

STRIJELAC
Strijelčevi će u durgoj polovini ove sedmice početi da osećaju veoma pozitivne događaje na emotivnom planu. Komunikacija sa partnerom biće otvorenija, pravit će se i novi zajednčki planovi. Slobodni će imati velike šanse da upoznaju neku značajnu osobu na putovanju.

JARAC
Jarčevi ove sedmice mogu očekivati manje napetosti u odnosu sa partnerom koji može djelovati napeto, ali će ljubavna situacija biti stabilna. Slobodni pripadnici znaka mogu imati više ljubavne sreće ako se nađu na putovanju, pa bi neki mogli započeti značajnu emotivnu vezu.

VODOLIJA
Vodolije će u drugoj polovini ove sedmice imati veći broj novih kontakata, a šanse za neko značajno poznanstvo i novu vezu će biti sve veće. Zauzeti pripadnici znaka imaće veoma pozitivan odnos sa partnerom i mogu ponovo uspostaviti sklad u svojoj emotivnoj vezi.

RIBE
Ribe ove sedmice očekuju stabilni odnosi sa partnerom, koji će se truditi da se reše nesporazumi. Slobodni pripadnici znaka biće veoma aktivni u traženju načina da se zabave, biće novih poznanstava, ali i ljubavnih veza. Neki će tražiti zabavu, a drugi ozbiljan odnos, piše “Conoplja news“.

Komentari

komentara