Magazin

Veliki zaokret u karijeri – Lijepa Hurem napušta glumu!

Napisao admin

Nakon što je Meryem Uzerli nedavno napustila snimanje popularne serije 'Sulejman Veličanstveni' te otišla na liječenje, obožavatelji su na forumima napali producente i okrivili ih za njenu bolest. Međutim, tvorci serije nisu se na to previše obazirali, te su joj već su našli zamjenu. Njenu ulogu preuzela je Gülçin Santırcıoglu, piše 24sata.hr, Meryem su čak i izrezali iz najave za 101. epizodu.


Hurem (foto: cure.ba)

Glumica Meryem Uzerli, koja u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’ tumači lik popularne Hurem, nedavno je napustila snimanje i otišla na liječenje zbog depresije, no čini se kako su joj tvorci serije već našli zamjenu, a Meryem bi mogla biti kažnjena sa 760.000 eura zbog kršenja ugovora, prenosi 24sata.hr.

Turski mediji pišu kako glumicu čeka velika isplata – po ugovoru, nakon 100 snimljenih epizoda, producenti joj moraju isplatiti 1.128.000 eura bonusa. Međutim, zbog kršenja ugovora Meryem će možda biti kažnjena sa 760.000 eura.

Dok traju zavrzlame oko sapunice, turska glumica se odlučila posvetiti muzičkoj karijeri, a budući da je na liječenju, uz nju su zaručnik i porodica. U rodnoj Njemačkoj, u kojoj se liječi od depresije, posjetili su je muzički producenti iz Grčke te joj ponudili su joj snimanje pjesme s Petrosom Cekosom, a tu ponudu glumica je odmah prihvatila.

24sata.hr

Komentari

komentara