Magazin

Filip na Staniju, Ša na Jovanu – Ljubavne priče smišljene prije početka ''Farme''

Napisao admin

Nakon što se manekenka Jovana Nikolić povjerila Milanu Tarotu da su muškarci prije „Farme“ napravili pakleni plan o tome ko će biti s kojom djevojkom, drugovi farmera koji su plan kovali indirektno su nam potvrdili njene riječi.


Stanija i Filip (foto: youtube)

– Znam da je prije “Farme” postojao dogovor da Ša smuva mene, Filip Staniju, mali Fićko ili Aki Seksi Sandru – povjerila je manekenka Tarotu u spavaonici nakon igre istine.

Ona je istakla da je taj dogovor između muškaraca, a da žene o tome ne znaju.

– Filip je u startu znao da sa Jovanom neće ništa imati. Stanija je prava za njega i mislim da nema konkurenciju – rekao nam je Filipov najbolji drug Vlada Jovanović.

Ni najbolji prijatelj Filipa Mitrovića, Nenad, nije demantovao ovo. On je rekao da je Mitrović čak i prije “Farme”, vidjevši u novinama ko su potencijalne učesnice, istakao da je Seksi Sandra baš po njegovom ukusu.

Rođeni brat repera Ša, Predrag, pak tvrdi da Jovana laže jer još uvijek pati za njegovim bratom.

Ipak, i naša ekipa je prisustvovala dogovoru i čula dio razgovora izmđeu Ša i Filipa Panajotovića u kafeteriji studija u Šimanovcima prije nego što su svi farmeri krenuli put Lisovića.

– Dobra je ova Jovana manekenka – govorio je Ša Filipu.

– Uh, Stanija je dobra.

Na to se opet nadovezao Ša, ali i Ekrem Jevrić, koji je dok ih je slušao, dodao da “ljepšu đevojku u životu svojemu nije viđo”.

Bilo kako bilo, svi su pričali i planirali, ali samo je jednom pošlo za rukom da plan i ostvari.

Stanija i Filip uživaju u ljubavi

Od kada se maneken vratio na imanje, gazdarica Stanija se ne odvaja od njega. Čak su i farmeri zaključili da se Filip potpuno promijenio i da je smireniji i staloženiji. Neki pak komentarišu da će za dva dana biti onaj stari, kao i da mu to što je bio napolju nije mnogo pomoglo. Zasad uživa u ljubavi.

Rekli su…

– Jovana laže. To su njene smiješne priče. Ona još uvijek nije preboljela Nenada (Ša) i mislim da je zaljubljena u njega. Ona sa Danijelom samo ispunjava svoje fiziološke potrebe – rekao je Nenadov brat Predrag.

Rekli su…

– Iako se Filipu i prije početka „Farme“ dopala Seksi Sandra, on ju je prepustio Akiju pošto se znaju odranije, mada smo ga i mi kao društvo odgovarali od nje – rekao je Fićin drug Nenad.

blic

Komentari

komentara