Magazin

Ova 3 horoskopska znaka očekuje velika radost u vladavini Blizanaca (do 20. juna 2019.)

Horoskop - RTL
Napisao H. H.

Horoskop otkriva koja 3 znaka će biti najsrećnija dok je Sunce u znaku Blizanaca!

Nakon što nam je Sunce u znaku Bika donijelo prizemnost, stabilnost i pojačanu svijest, sada je vrijeme da se malo razbudimo, pojačamo kreativnu energiju i probudimo čula jer Sunce 21. maja ulazi u znak Blizanaca.

Mnogi vole energiju u vladavini Blizanaca jer tada imamo veću sposobnost komunikacije i upoznajemo nove ljude. Sezona Blizanaca daje drugačiju perspektivu i počinjemo da izbacujemo monotoniju iz svog života.

Obnavljaju se naši talenti, osvježava se energija i bolje upoznajemo sebe. Kada Sunce izađe iz Blizanca shvatit ćemo da smo sada mnogo više svjesni svog bića.

Ako već odavno maštate o zanimljivim promjenama i želite rutinu da zamijenite uzbuđenjem, onda će period vladavine Blizanaca biti savršen za vas.

Najsretniji znakovi u vladavini Blizanaca su: Blizanci, Vaga i Vodolija

Blizanci

Sunce se nalazi u vašoj prvoj kući i donosi predivno životno putovanje. Prethodna godina bila je puna izazova, uspona i padova, ali ste duhovno porasli i razvili ste ličnost. Sada je vrijeme da se fokusirate na svoje želje. Razmislite o tome šta zaista želite i šta vam je potrebno, a zatim tretirajte sebe kao da volite sebe najviše na svijetu. Ugodite sebi u svakom pogledu. Kada je Sunce u vašoj prvoj kući, pojačano vam je samopouzdanje. Ne plašite se da otkrijete svijetu svoju pravu prirodu. Promijenili ste se i puno ste napredovali, pa ne dozvolite da vam povratak u prošlost upropasti tu divnu transformaciju. Sada je pravi trenutak da pokažete sebe u najboljem svjetlu.

Vaga

Obožavat ćete ovu sezonu Blizanaca, jer vas očekuju brojne avantura. Sunce je u vašoj devetoj kući ekspanzije i vidite znatno širu sliku stvari. Nema potrebe da sada mislite o sitnim greškama iz prošlosti. Imate moć da se osvrnete i pogledate u niz pobjeda koje ste do sada ostvarili. Pogledajte život u cjelini i zapamtite da ste okruženi ljepotom i obiljem. Planirajte tokom vladavine Blizanaca da uradite nešto što obično ne radite. Probajte prvi put neku hranu, razgovarajte sa nepoznatim ljudima… Napravite dnevnik nezaboravnih iskustava.

Vodolija

Očekuje vas nevjerovatno zabavan period. Sunce je u vašoj petoj kući kreativnosti i zadovoljstva i daje vam sve ljepote života. Ovo je odličan period da se odreknete neprijatnih osjećanja i dobro se provedete. Okruženi ste raznim šansama za zabavu i zadovoljstvo – iskoristite priliku! Zapamtite, vi zaslužujete da se smijete. Probajte neke nove uzbudljive aktivnosti, povežite se sa unutrašnjim djetetom u sebi, piše “Lovesensa“.

Komentari

komentara