Magazin

Kraj romanse – Dado Polumenta se razvodi iz vjerskih razloga?!

Napisao admin

Poslije pet i po mjeseci braka, pjevač Dado Polumenta odlučio je da raskine bračnu zajednicu sa veroučiteljicom Selmom, koja je sklopljena po islamskim običajima. Pjevač se vratio noćnim izlascima, a to se kosi sa načelima islamske vjere.


Dado i Selma Polumenta (foto: facebook)

Poslije svega pet i po mjeseci braka, pjevač Dado Polumenta odlučio je da raskine bračnu zajednicu sa veroučiteljicom Selmom koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom vjerom.

-Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbjegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u posljednje vrijeme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen djevojkama – priča izvor blizak ovom paru.

Damir Dado Polumenta i Selma Mekić vjenčali su se 12.decembra 2012.godine, tačno u 12 časova u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednica sa Anom Marijom Kikoš.

-Oni su za sada razdvojeni, on je u inostranstvu na nastupu, a Selma u Novom Pazaru i to je za sada privremeno. Kako će se razvesti, o tome su za sada razgovarali jer je razvod po šerijatu veoma komplikovan – dodaje izvor.

alo.rs

Komentari

komentara