Magazin

Ovi horoskopski znaci opraštaju i onima koji ih najsurovije povrijede

Napisao H. H.

Iako vi možda ne možete ni zamisliti opraštanje nekim osobama koje su vas mnogo povrijedile, osobe rođene u sljedećim horoskopskim znacima opraštaju baš svima. One to rade zbog sopstvenog mira i snažnog vjerovanja da su svi ljudi duboko u sebi dobri.

Vaga

Pod cijenu da izbjegnu sukob i svađu, Vage su spremne sve oprostiti. Ipak, Vage nisu naivne pa će vas, ako ste ih jednom razočarali, držati na distanci kako se to ne bi ponovilo, piše “Srbija Danas“.

Vodolija

Iako su vrlo hirovite i ponekad čak i agresivne, Vodolije se vrlo brzo odljute jer su sklone racionalizovanju svake situacije kako bi je opravdali sami sebi. Oni vam neće reći da su vam oprostili, ali će vam s vremenom to pokazati držeći se na distanci poput Vaga.

Ribe

Osobe rođene u znaku Ribe zbog svoje izražene emocionalnosti vrlo se brzo uvrijede, ali vrlo brzo i opraštaju. One nakon nekog vremena pronađu opravdanje baš za svakoga što ponekad i nije najbolje, ali one su jednostavno takve.

Rak

Iz istog razloga kao Ribe, Rakovi vođeni emocijama uvijek uspiju da smognu dovoljno snage da oproste i onima koji su ih jako povredili. Njima je najvažnije da ni sa kim nisu u svađi i da im u životu vlada mir, što neki često znaju da zloupotrebljuju.

Komentari

komentara