Magazin

Pun Mjesec u Škorpiji 18. maja 2019.: Riba treba da pazi sa kim ulazi u emotivnu vezu, poslovne promjene koje Blizanca dovode do cilja, Jarac shvata da u životu nema pravila

Napisao H. H.

Pun Mjesec će nam donijeti požude, strasti i intenzivna osjećanja.

Pun Mesec u Škorpiji 18. maja 2019: Ovaj položaj Mjeseca daje energiju, magnetizam, erotiku, posesivnost, ljubomoru, opsesivnu maštu, nemire, perverziju, transformaciju, uništavanje ili samouništavanje. Muškarci traže fatalnu ženu, zavodljivu i se*sualno disponiranu. Žene sa ovim Mjesecom u svom horoskopu mogu biti posesivne, ljubomorne, frustirane, nervozne dok pojedine, koje žive svoj eros, mogu imati veliko zadovoljstvo u životu. Pun Mjesec će nam donijeti požude, strasti i intenzivna osjećanja.

Samim ulaskom Mjeseca u Škorpiju već 17. maja će pokrenuti Uran i Veneru iz Bika što će pokrenuti stare obrasce za koje smo mislili da su nam mnogo bitni. Sada je došlo vrijeme da se oslobodimo svih ograničenja. Jačina ovog punog Mjeseca će mnogi osjetiti dva dana ranije, 18 – og i dva dana poslije. Mnoge osobe mogu osjetiti veliku vulkansku energiju ovih dana. Mnoge značajne promjene će se dešavati za vreme punog Mjeseca, piše astrolog Željka Knežević.

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI HOROSKOPSKI ZNACI ILI PODZNACI?

OVAN
Vaš vladar Mars je ušao u Raka što je vaše prirodno četvrto polje i već su krenula neka dešavanja u vašem domu koja se odnose na sigurnost i podršku vaših najbližih. Pun Mjesec će vas tjerati da preispitate finansijske odluke koje ste već u velikoj meri rešili. Nije vrijeme da sada vladate, malo se povucite i poštujte svoje vrijednosti pa vam predstoji lijepo iznenađenje.

BIK
Vama se pun Mjesec dešava u vašem polju partnera, kako emotivnih, tako i poslovnih. Mnogi Bikovi sada imaju značajne promjene u vezi ili braku. Bude se neke nove želje i emocije pa možete najviše sebe zavoljeti. Mars će boraviti u vašem polju komunikacija pa obratite pažnju da ne budete agresivni i svađalački nastrojeni, jer vam je sada naklonjen da privučete mnoge osobe preko komunikacije.

BLIZANCI
Upravo je Mars napustio vaš znak i tranzitira vašim drugim poljem finansija sve do 1. jula, pa vas je napustila nervoza Marsa, ali je pokrenula energiju finansija. Pun Mjesec vam tranzitira kroz polje posla, svakodnevnice i zdravlja pa će u toj sferi da se dešavaju promjene koje vas dovode do vašeg cilja.

RAK
Vašim znakom tranzitira Mars koji vam daje energiju i snagu pa vas tera da radite sada i odmah jer nemate strpljenja. Sve što se izdešavalo ostaje iza vas, dok ovaj pun Mjesec kod vas pokreće nešto što je u vašem srcu pa vi možete imati neki novi početak. Mnogi Rakovi sada mogu biti tužni, sretni i da im se ispuni san koji su jedva dočekali. Šta god da vam se desi, živite u sadašnjosti i vjerujte u ljepše sutra.

LAV
Vama je Mars u vašem polju strahova, sumnji, skrivenih neprijatelja. Mars će biti tu do 1. jula pa nije najbolje ako mislite destruktivno, a mnoge osobe mogu osjetiti smanjen dotok dobrih vibracija. Pun Mjesec će biti u vašem prirodnom polju doma, porodice, novih početaka gdje može uzdrmati sigurnost u vašem domu, porodici ili jednim roditeljem. Potrebno je da budete mirni.

DJEVICA
Mnoge Djevice koje su slobodne sada treba da se što više kreću ili izlaze, jer baš sada mogu upoznati osobu koja ih može emotivno pokrenuti. Mnoge promjene se mogu dešavati sa ovim punim Mjesecom. Odlazak na put ili neki očekivani cilj može da se realizuje. Naglašene su poslovne ponude vezane za inostranstvo ili inostrane projekte.

VAGA
Kod vas se dešavaju već od 15. maja mnoge povoljnosti sa kolegama na poslu. Ne preporučuje se da budete opsjednuti uspjehom, jer možete sebi stvoriti nesklad i disbalans vrijednosti. Ovaj pun Mjesec vas može gurati da napustite površinska životna zadovoljstva i sagledate dublje. Vaše vrline i vrijednosti mogu direktno da vam daju položaj.

ŠKORPIJA
Kod vas se dešava ovaj pun Mjesec koji vam donosi promjene na ličnom, kreativnom, finansijskom, se*sualnom i fizičkom planu. Mentalno će testirati vaše granice. Sada je važno da vidite ko će vam pomoći kada vam je istinski potrebna pomoć. Vi sada niste spremni da mijenjate svoje standarde i potrebe, a ne možete ni menjati nikoga. Mars iz Raka sve do 1. jula će pokretati poslovne i emotivne veze.

STRIJELAC
Vama je Mars izašao iz polja partnera pa vam sada tranzitira kroz polje transformacija dok ima podršku Venere iz Bika pa možete tragati za nekim novim poslovima i vašim vrlinama. Moguća su upoznavanja novih poslovnih partnera. Pun Mjesec od vas traži da se povučete u samoću i oslobodite svoje emocije koje nosite u podsvijesti, a kojih niste ni svjesni.

JARAC
Sada je najmanje važno šta drugi misle o vama. Ovaj pun Mjesec polako vas zahuktava i traži od vas da budete opušteni i spontani. Shvatate da u životu nema pravila i da je svaka osoba jedinka za sebe. Mars će se nalaziti u vašem prirodnom polju partnera u poslu i ljubavi sve do 1. jula pa će biti raznih preokreta, a moguće su i tenzije. Mnogi Jarčevi mogu imati mnogo obaveza i traganja za svime što ih čini radosnim.

VODOLIJA
Vama Mars tranzitira kroz polje svakodnevnice, posla i zdravlja pa će u toj sferi biti dosta akcije. Pun Mjesec se dešava u vašem polju karijere, što vam može donijeti neki kraj ili novi početak. Sada mogu da vam se otvore velika vrata ka vašem kreativnom i slobodnom izboru. Pojedine Vodolije mogu imati kontakte ili dešavanja sa jednim roditeljem ili šefom.

RIBE
Treba sada dobro da otvorite oči i uključite razum, jer postoji mogučnost da vas zavede neka osoba koja je totalna suprotnost od vas pa da na kraju doživite razočaranje. Kako je Mars u Raku, on će vam davati vrlo kreativan period. Dobar je period za upoznavanje i spoznaju drugih ljudi i nekih situacija. Svakako, ovo je olakšavajući period, samo pazite ako ulazite u neku emotivnu vezu.

Komentari

komentara