Magazin

Kratak ljubavni horoskop od 16. do 31. maja 2019. godine: Lav će uživati u romantičnoj harmoniji, a Vaga pravi važan korak u ljubavi

Napisao H. H.

Ljubavni horoskop – saznajte kakva romantina sreća očekuje vaš znak Zodijaka do 31. maja 2019. godine!

Ljubavni horoskop od 16. do 31. maja 2019: Druga polovina maja se opasno približava, zato saznajte koga će pogoditi Amorova strijela u tom periodu, kome će biti samo do neobavezne zabave, a ko će biti željan slobode.

OVAN

Opet sebi čvrsto obećavate da ćete sve dovesti u red, vaša sentimentalnost jenjava i trudite se da budete objektivni. Ipak, bićete i osetljivi, a druga strana sklona eksperimentisanju u ljubavi. Rezultat će biti obostrano prilagođavanje uz mali napor.

BIK

Imat ćete lijepe prilike za nova poznanstva, a posebno preko prijatelja. Ipak, svaku svoju riječ treba da vagate jer može nastati nesporazum. Važno je samo da prvo razmislite, a tek onda progovorite. Tako će sve biti kako treba.

BLIZANCI

Emotivnost, nježnost, osjećaj za prepoznavanje onih skrivenih suptilnih nivoa u ljubavnim odnosima – sve to možete doživjeti ovih dana. Ako pak ipak osjetite nervozu i napetost, to možete ukloniti čistom esencijom ljubavi bez riječi – pomoću nježnosti.

RAK

Vaše strasti biće veće nego inače, a vi privlačni svakoj osobi suprotnog pola. Na vama je samo da se razmašete. Ljudi oko vas biće vam naklonjeni, pa će se na dnevnom redu naći moguća nova poznanstva.

LAV

Magla koja vas je činila pomalo izgubljenim se bistri. Sve je više optimizma i vjere u ljepši ljubavni život. Polako će dolaziti do sve više harmonije, a vi ćete biti sve zadovoljniji. Stvari idu onako kako treba.

DJEVICA

Manje ćete prigovarati, pa će vaš partner postajati sve sretniji i zadovoljniji, a samim tim i vi sami. Osjećat ćete, doduše, kako stvari više ne idu tako glatko kao nekada. Nije to ništa, samo treba pokazati zrelost.

VAGA

Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslijediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voljeti. Biće to korak naprijed.

ŠKORPIJA

Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne riječi jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna cjelina koju svako može poželjeti. Stoga tome ne treba previše riječi. Uživajte.

STRIJELAC

Neki će u dragoj osobi prepoznati svoj ideal partnera. Biće pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nježnošću i pažnjom. Imaju pravo na to, pa neka izraze svoje potrebe.

JARAC

Većina vas biće sklona da priča bajke, dok će realna situacija biti drugačija. Ne dramite ako vas neko spusti na zemlju. Koliko god se vi budete trudili da poboljšate svoj emotivni život, ljubav će vam svako malo izmicati iz ruku.

VODOLIJA

Dok vam partner bude predlagao razne opcije kako da provedete slobodno zajedničko vrijeme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Neki će u svakoj sitnici bezrazložno vidjeti razlog za brigu. Treba vam opuštanje i radost.

RIBE

Kod vas će se ovih dana javiti poriv za slobodom, pa će oni u vezama imati potrebu da se malo osame ili da idu u veća društva. Neki među vama će se osećati nadahnuti za male ludosti koje oživljavaju kako vas, tako i drugu stranu, prenosi “Astro sudbina“.

Komentari

komentara