Magazin

Magnet za žene – Dadu Polumentu "opsjedale" plavuše, crnke, brinete… (FOTO)

Napisao admin

Nakon samo pet i po mjeseci braka, pjevač Dado Polumenta odlučio je da raskine brak sa vjeroučiteljicom Selmom Mekić koji je prije par mjeseci sklopljen po islamskim običajima.


Dado Polumenta u Berlinu (Foto: Facebook)

Kako prenose svi mediji u regionu pisanje srbijanskog lista “Alo!”, razlog za njegov raskid braka sa Selmom je Dadin povratak izlascima, noćnom životu i fotografisanje sa djevokama, što je suprotno razmišljanjima njegove supruge, ali i sa njihovom vjerom.

Neimenovani izvor navodi da je bračni par trenutno razdvojen, Dado nastupa u insotranstvu, a Selma je u Novom Pazaru, a kako će se razvesti, o tome su za sada samo razgovarali, jer je razvod po šerijatu veoma komplikovan.

Damir Dado Polumenta i Selma Mekić vjenčali su se 12. decembra 2012. godine, tačno u 12 sati u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednice sa Ana Marijom Kikoš.

Da je Dado Polumenta odlučio vratiti se izlascima, noćnom životu i fotografisanju sa djevokama, potvrđuju i slike s njegovog koncerta održanog prije dva dana u Berlinu, na kome Dadu možemo vidjeti zagrljenog i u društvu sa isključivo ženskim dijelom publike.

Kako god, Dadi je pjevanje ipak njegov sastavni dio života i izvor zarade, ali Selmi se sigurno neće svidjeti kada vidi ove slike.

haber.ba

Komentari

komentara