Magazin

Znate li koja su tri horoskopska znaka najpametnija

Napisao H. H.

Da li ste vi među njima? Jedan je toliko inteligentan da nema šanse da ga prevarite!

Biti pametan nije samo stvar inteligencije. I izuzetno pametni ljudi su skloni trenucima gluposti, ali većinu vremena oni imaju tendenciju da djeluju pametnije, piše “Aura.ba“.

1. Blizanci

Još od malih nogu vole istraživati i ispitivati. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umjetnosti. Jako su inteligentni pa iz toga proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost.

Iz tog razloga uvijek su okruženi ljudima sa kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a također traže inteligentnog partnera s kojom će moći pričati o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

2. Škorpion

Niti jedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpion. Gotovo da ne postoji stvar u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli prodrijet. Oni uvijek i teže da u svemu osjete dubinu, zagrebati ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte manipulirati jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namjere.

3. Strijelac

Zaigrane i radoznale prirode poput Blizanaca, uvijek imaju potrebu saznati više i djeluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju procijeniti situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima.

Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a također i da dobro procijene kakav je tko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta znanstvenika, a matematika i općenito prirodne znanosti su im jača strana. Vole ulagati u sebe i svoj intelekt tokom cijelog života

Komentari

komentara