Magazin

TRUDNA GLEDALA KAKO JOJ REŠETAJU MUŽA ZIJADA: Jedna od najuticajnijih crnogorskih blogerki čeka drugo dijete, u drugom stanju doživjela užasnu tragediju

Napisao H. H.

Baranin Zijad Nurković (24) iz Rožaja, blizak klanu Alana Kožara, ubijen je u četvrtak u španskom gradu Malaga, a u tom trenutku bile su prisutne Nurkovićeva trudna supruga Vasilisa (20) i dvogodišnja ćerkica. Vasilisa je slike sa putovanja objavljivala na Instagramu i nakon smrti muža, gde su joj izražavali saučešće.

Mlada Vasilisa je jedna od najpraćenijih influenserki iz Crne Gore na društvenoj mreži Instagram, sa skoro 39.000 pratilaca, a predstavlja se kao modna blogerka, ljubiteljka mode, srećna žena i mama devojčice Nike. Takođe, kako se može videti na fotografijama koje objavljuje da je Vasilisa trudna, a sada se ispod njih mogu naći komentari kako otac (Zijad) nikad neće upoznati svoje drugo dete, piše “Kurir“.

Zanimljivo je da je Vasilisa pre tri dana, odnosno dan nakon što joj je suprug preminuo, objavila poslednju fotografiju na svom Instagram profilu, a očigledno je da je fotografija nastala na moru. Ona na slici pozira na doku ispred usidrenih luksuznih plovila.

– Budi jaka. Iskreno saučešće povodom smrti supruga – napisao je neko u komentarima, a druga korisnica ove društvene mreže napsiala je: “Je li to taj kriminalac poginuo?”, na šta je dobila odgovor “Ne sudi po natpisima u novinama.”

“Nije on slučajno ubijen”, “Trebalo je jahte i silikone isfinansirati”, “Žena mu bila trudna… Nije dočekao da vidi drugo dete… Tuga” – neki su od komentara koji se mogu videti ispod ove slike.

Vasilisa na Instagramu u glavnom objavljuje fotografije na kojima se nalazi sama i pozira, a na ponekima i je i njena ćerka. Retke su fotografije na kojima je sa Zijadom, a uvek su propraćene nekom ljubavnom porukom.

Podsetimo, Nurković ja sa porodicom turistički bio u Španiji, a imajući u vidu da je bio u automobilu kada je ustreljen, došlo je do sudara, jedan auto se prevrnuo, a cela porodica je prebačena u bolnicu. Upucani je primljen sa teškim povredama glave, a posle nekoliko sati u bolnici je i preminuo, dok su prema prvim informacijama, žena i devojčica bile nepovređene.

Na njega je pucala za sada nepoznata osoba u španskom mestu u blizini Malage, u regiji Kosta del Sol, 18. aprila uveče, a Španska policija intenzivno traga za počiniocem.

Španski portal “Espanjol” piše da se ispituju sve mogućnosti za motiv likvidacije, ali da sve ukazuje da se iza zločina kriju poslovi sa drogom.

Nurković je poznat policiji i važio je za bliskog saradnika Alana Kožara, koji je inače čovek od poverenja klana Luke Bojovića. Za Kožarom policija traga zbog pokušaja ubistva sada pokojnog Slobodana Šaranovića.

Komentari

komentara