Magazin

Sanja Maletić napadnuta u Bijeljini: Nakon prijetnje nožem pala u nesvijest

Napisao H. H.

Sanja Maletić napadnuta je prethodne noći u Bijeljini od strane taksiste koji ju je vozio! Sve se dogodilo nakon što je Sanja bila na snimanju emisije na “BN” televiziji, nakon čega je pozvala taksi i čovjeku koji ju je vozio rekla da ide na određenu adresu.

Međutim, tokom vožnje, Sanja je taksisti saopštila da je došlo do promjene krajnjeg odredišta nakon čega je uslijedila stravična drama. Kako kaže izvor, čovjek je počeo da urla, psuje i da prijeti, a onda je ničim izazvan izvadio nož i nastavio da prijeti, piše “Telegraf“.

Kako je naglo zakočio, Sanja je otvorila vrata da bi izašla iz vozila, ali je čovjek sa nožem izašao za njom. Drama je nastavljena na ulici, te su policiju pozvali ljudi iz prodavnice pored mjesta na kojem je vozilo zaustavljeno.

Nakon nekoliko minuta, policija je stigla na lice mjesta i Sanja i čovjek koji je vozio taksi vozilo sprovedeni su u policijsku stanicu. Međutim, Sanji je u stanici pozlilo i pala je u nesvijest, nakon čega joj je ukazana ljekarska pomoć, dok je vožač taksija koji je izazvao incident iste noći procesuiran.

Komentari

komentara