Magazin

Horoskop – Retrogradni Jupiter donosi magičnu budućnost: Evo šta treba da uradite do 11. avgusta 2019. godine

Napisao H. H.

Od 10. aprila do 11. avgusta 2019. godine Jupiter se kreće retrogranim hodom! Horoskop predviđa povratak u tamne strane prošlosti…

Planeta Jupiter predstavlja obilje i napredovanje. Energija Jupitera daje šansu da složimo sve “kockice” u životu i preuzmemo nagrade za dosadašnji trud, piše “Lovesensa“.

U astrologiji Jupiter je prestavljen kao planeta sreće, odnosno planeta koja pomaže da optimističnije posmatramo život.

Jupiter započinje svoj retrogradni hod 10. aprila 2019. godine, što znači da ćemo morati da se osvrnemo oko sebe i posmatramo koji dio naše duše je ostao zarobljen u prošlosti.

Retrogradni Jupiter podsjeća na nezavršene poslove, neraščišćene račune i pomaže da iz prošlosti izvučemo samo ono što bi moglo pozitivno uticati na sadašnjost i budućnost.

Prihvatite nove mogućnosti. Jupiter pomaže da uzmete ono što vam zaista pripada, ali veliki ego vas može sputavatu u ostvarenju ambicija. Zato će u ovom periodu najviše padova imati osobe rođene u znaku Ovna, Škorpije i Lava.

Jupšter je definitivno povratak u prošlost, ali to može donijeti i nešto dobro. Možete tek sada da sagledate šta ste naučili i kako ste se razvili nakon loših iskustava u prošlosti. U svakom negativnom događaju, postoji i mala svjetla strana. Moć Jupitera donosi šansu da to vidite i lakše se oslobodite loših uspomena.

Dok traje retrogradni Jupiter ljenost je zabranjena. Imaćete pune ruke posla. Ova planeta nas aktivira i svakodnevno podsjeća na naše snove i životnu svrhu. sa druge strane, ljenost nas blokira, gubimo motivaciju i nismo ispunjeni.

Kada radimo na stvarima koje volimo, osjećamo da vrijedimo i njegujemo nadu za bolju buudućnost. Sada nas očekuju velike promjene i naglo napredovanje, ali ne brinite, uspjećete da se snađete. Moćna energija proljeća i retrogradni Jupiter pomažu da se aktiviramo na svakom polju.

Ovo je period kada treba razmišljati o važnim sferama svog života. Mislite o načinima kako da unaprijedite svoj ljubavni ili poslovni život. Retrogradni Jupiter onima koji pokazuju želju, ponekad pruža iznenadna rješenja.

Jupiter izlazi iz retrogradne faze tek 11. avgusta 2019. godine, zato imate vremena da iskoristite njegovu pokretačku energiju i ostvarite sve ono što niste mogli da uradite u prošlosti.

Istina je da će mnogi znakovi biti zbunjeni zbog poremećene rutine na koju su navikli. Potrudite se da se fokusirate na zadovoljstvo koje vam rijeka promjena donosi.

Napravićete veliku grešku ako dozvolite da vas obeshrabre toksični komentari okruženja. Koliko god vaši snovi nekome djelovali nerealno i smiješno, vi ih posmatrajte kao blisku budućnost. Oni su vaša svrha i zato nastavite vrijedno da radite na njihovom ispunjenju. Zapamtite, padovi su tu da bismo ustali još jači, a ne da bismo u suzama očajavali.

Tokom retrogradnog Jupitera treba sagledati posljednih 6 mjeseci života. Napravite spisak od 10 do 20 dobrih stvari koje su se dogodile u tom periodu.

Osvrnite se unazad i izdvojite 1 do 2 loše stvari koje su vam se dogodile u prethodnih 6 mjeseci. Napišite na papir šta su vam dobro donijele ove nevolje, šta ste iz njih naučili i kako su uticale na vašu budućnost.

Razmislite o negativnim emocijama i lošim postupcima iz prethodnog perioda. Zapišite na papir kako možete da utičete i promijenite kod sebe ovu negativnu stranu.

Zapišite na papir 3 stvari koje želite da uklonite iz svog života, kao i 3 stvari koje želite da ostvarite u narednom periodu.

Dobro zapamtite šta ste zapisali. Neka vaše nove odluke postanu dio vaše dnevne rutine. Ukoliko se pridržavate svojih želja, očekuje vas velika i dobra životna promjena dok 11. avgusta Jupiter ne krene direktno.

Sretno!

Komentari

komentara