Magazin

Porodica Kardashian – Ugledala svoju fotku iz prošlosti i "skoro umrla" (FOTO)

Napisao admin

Porodica Kardashian dijeli sve detalje iz svoje svakodnevice – godišnjicu, posjet ginekologu, šoping, puknuti nokat, pa i tek običan dan na kafi – pa tako nije propustila priliku sa svijetom podijeliti i rođendansko slavlje Scotta Disicksa, Kourtneyina dečka i oca njene djece.


Porodica Kardashian (foto: hot.hr)

Povodom Scottovog 30. rođendana, slavna je porodica priredila slavlje u Las Vegasu, na kojem su Kourtney i Scott izgledali kao par iz snova. Elegantni i zgodni, u crnim odjevnim kombinacijama zabljesnuli su pred fotografima.

No, naravno da je i ovoga puta najeksponiranija seka reality-porodice pronašla način kako se istaknuti. Trudna Kim Kardashian i ovoga je puta posegnula za Instagramom, na kojemu privatne fotografije daje na uvid obožavateljima.

Tako je nakon niza trudničkih fotografija i natečenih nogu u preuskim štiklama, kako bi Scottu čestitala rođendan, objavila jednu porodičnu fotografiju iz 2006. godine.

‘O moj Bože, umalo sam umrla kad sam vidjela ovo! Vratili smo se u 2006.! Ova fotka je za tebe, Scott!’, napisala je Kim ispod fotografije na kojoj je Scott pozirao s Kim, Khloe i Kourtney.

Ta je fotografija nastala prije sedam godina, kad su Kourtney i Scott tek počeli vezu, a danas imaju i dvoje djece, četverogodišnjeg Masona i jednogodišnju kći Penelope Scotland.

Osim komentara slavne starlete, ispod fotografije ima i komentara njenih fanova: ‘Ovo je snimljeno prije plastičnih operacija. I ekstenzija! Danas izgledaju puno bolje.

hot.hr

Komentari

komentara