Magazin

Karleuša se trebala udati za njega, NJENA VELIKA LJUBAV JE IZREŠETANA PRIJE 19 GODINA

Napisao H. H.

Romansa Jelene Karleuše i Zorana Davidovića Ćande počela je u vrijeme NATO bombardovanja Srbije, 1999. godine. Tada, pričalo se kako imaju mnogo toga zajedničkog.

“Mislim da konstantno trenje dvije jake ličnosti daje savršenu cjelinu”, okarakterisala je JK u to vreme svoju vezu. On je, sa druge strane, pričao da ga zabavlja to što ga ljudi posmatraju na drugačiji način otkad se zabavlja sa popularnom pjevačicom.

“Kad se pogledam u ogledalo, kažem: ‘Kakav šmeker!’ Kad je pošla sa mnom, Jelena je dobila bingo”, rekao je Davidović koji bi i kada se šali na račun njihove veze, odmah dodao da je najljepši, ali da je njegova djevojka ljepša čak i od njega.

1023321-zoran-davidovic-canda-slavko-curuvija-dragan-karleusa-ls

Ćanda je bio dobro poznat u krugovima bliskim beogradskom podzemlju, ali zvanično nikada nije bio u sukobu sa zakonom. Rođen je na Miljakovcu, gdje je i živio, a u tom naselju je izgradio kuću. Jedno vrijeme je bio dobar prijatelj sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Planirao je, ipak, da se preseli sa Miljakovca u kuću u Zemunu koju je gradio i u kojoj je trebalo da živi sa Jelenom Karleušom.

Međutim, izrešetan je 23. marta 2000. godine u automobilu “Audi A8”. Sa njim je u kolima bio i Ivan Stojanović koji je takođe nastradao. Nepoznati napadači pucali su iz automatske puške “kalašnjikov” iz automobila “audi” bez registarskih tablica, koji se paralelno kretao s žrtvinim vozilom. Ubice su zatim pobjegle ka centru Beograda, a “audi” je pronađen spaljen u Hercegovačkoj ulici u Zemunu.

JK je krajem 1999. godine snimila album “Gili, gili”, na kojem se nalazila pjesma “Bila bih ti lijepa mlada”. Iako je za samo nekoliko mjeseci postala veliki hit, Jelena je prekinula promociju i tu pjesmu više nikada nije otpevala. “Baladu za Zorana” posvećena je njemu.

“Znali su, znali svi da nam se od Boga loše piše. Samo ja, nisam ja, a znala sam te od svih najviše”, pjevala je Karleuša.

Komentari

komentara