Magazin

Sedmični horoskop od 25. do 31. marta 2019.: Bik tačno zna šta hoće, Djevica zavodi, Jarac okreće novi list

Napisao H. H.

Sedmični horoskop od 25. do 31. marta 2019: Strijelci, Ovnovi i Škorpije biće miljenici zvijezda u narednom periodu. Šta vaš horoskopski znak očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte odmah u ovosedmičnom horoskopu.

OVAN

LJUBAV: Mnogi će ovih dana otkriti koji je zapravo njihov ideal u ljubavi i krenuće u potragu prema tom kriterijumu. Ponekad će biti blizu toga, a ponekad daleko. U svakom slučaju, neće stati dok ne nađu nešto što je najsličnije zamišljenom, piše “Ehoroskop.net“.

KARIJERA: Držite se onog što ste zamislili i sprovedite to u djelo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i donijeće rezultate. Bićete spremni i na određene promjene kako biste postigli bolje poslovne rezultate. Izborićete se za njih bez odlaganja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vjerovatno ćete spojiti zabavu i putovanje.

BIK
LJUBAV: Moguće je da ste očekivali nešto nešto bolje u poređenju sa onim što vam se događa, ali ako uzmete sve to kao dobru priliku za sazrijevanje i razvoj, opet ćete biti na dobitku. Od vašeg pristupa zavisiće i kako ćete se osjećati u nekom međuljudskom odnosu.

KARIJERA: Bićete borbeni i puni energije. Nekima ćete postati uzor. To je posljedica toga što vi sada tačno znate što hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i sa drugima.

ZDRAVLJE&SAVJET: U timskom radu treba da učestvuju barem dvoje.

BLIZANCI
LJUBAV: Vjerovatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osjećate, ali to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom treba da se suočite na vješt način. Još uvijek imate dovoljno energije i kredita od prije da sve dovedete u red. Uspjećete.

KARIJERA: Zaigranost i vještina ophođenja prema drugima biće vaše glavne osobine koje ćete pokazivati na radnom mjestu. U zavisnosti od vrste posla, ili će vas tražiti ili će vas smatrati neozbiljnim. Uglavnom, držite se svoje profesije i onog što ona traži.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će ipak nesvjesno živjeti svoje snove.

RAK

LJUBAV: Prva polovina sedmice donijeće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. U drugom djelu sedmice ljubav će postati strastvenija. Biće lijepih susreta, ali i nestrpljenja. Ne zamarajte se s previše pitanja.

KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obje strane žele da dominiraju, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gdje vam je mjesto i tako se ponašajte.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu. Ona smiruje.

LAV
LJUBAV: Bez obzira što će katkada vaše ljubavno raspoloženje splasnuti, u srcu ćete ipak naći mrvicu zadovoljstva. Možda neće biti toliko atraktivnih ljubavnih prilika, ali ono što ste dosad izgradili garancija je da kroz ove dane prolazite mirno.

KARIJERA: U saradnji sa mladim osobama ili sa novim saradnicima pokazaćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji biće rezultat žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i mira.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nema potrebe za žurbom.

DJEVICA
LJUBAV: Verovatno je da ćete dati sve od sebe da osvojite osobu koja vam je jako draga, a primijetićete i to da vas drugi stalno odmjeravaju. Oni u vezama pokušaće da osvježe odnos, dok će samci rado izlaziti i zavoditi. S vrlo dobrim rezultatom.

KARIJERA: Cijela sedmica biće usmjerena na rešavanje jednog važnog pitanja na temu komunikacije. Otvoriće se mogućnosti ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. Ali ovog puta, od toga će zavisiti mnogo toga. Pokažite šta znate.

ZDRAVLJE&SAVJET: Gdje god se budete zatekli, širićete glas razuma.

VAGA

LJUBAV: Vaši romantični odnosi od ove sedmice razvijaće se lakše i skladnije. Bićete opušteniji i sretniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšaće svoj odnos.

KARIJERA: Malim koracima može se preći ista udaljenost kao velikim. To što trenutno nedostaje dešavanja nije znak da posao ne ide dobro. Male monotonije mogu se prevazilaziti originalnijim rešenjima i humorom. Najbolje je kod kuće.

ZDRAVLJE&SAVJET: Blagi pad imuniteta. Trebalo bi da malo olabavite.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi cijeloj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvijek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Ova sedmica bi za neke od vas mogla da donese nešto novo u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Tokom cijele sedmice čekaćete da se situacija razbistri, a krajem sedmice sve će se činiti još složenijim. Ipak, brzo ćete shvatiti šta je po srijedi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sarađujte sa drugima.

STRIJELAC
LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih će joj se dana prilično posvetiti. Oni u novim vezama prolaziće male krize u kojim bi trebalo da pokažu više razumijevanja i tolerancije za drugu stranu. Uz malo takta uspeće da prebrode sva iskušenja.

KARIJERA: Cjelokupna situacija na radnom mjestu mogla bi vam ove dane učiniti napornim. Stalno ćete imati osjećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi od šefova, a baš ništa od vas. To je samo privremeno. Budite otvoreni i sarađujte.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sjetite se svojih dostignuća.

JARAC

LJUBAV: Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za lijepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sjećate se i boljih dana. Oni u vezama biće uglavnom dobro.

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad neke stvari treba definitivno privesti kraju. Baš ova sedmica biće karkateristična po tome. Završićete neke priče i okrenućete novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvagajte.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pazite na ishranu.

VODOLIJA
LJUBAV: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti. Oni u vezama prolaziće iskušenja na temu dominacije u odnosu. Samci će pak ponekad prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da uspiju u svojim namjerama. Polako.

KARIJERA: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći da utićete na stvari. Osjećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Svakog dana pronađite nešto što vas raduje.

RIBE
LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo kvalitetniji, a vama će biti drago. Već ste se pomalo zasitili svojih čežnji, pa će vas bolja povezanost sa partnerom zaista osvježiti. Slično će osjećati i vaša najdraža osoba, pa sklad neće izostati.

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vjetar u leđa. To će ih podstaknuti da rade još predanije. I umjetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija biće im najbolji vodič.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi se vaše interesovanje za alternativu.

Komentari

komentara