Magazin

Nakon smrti majke, stigao još jedan udarac za Karleušu: Evo bez čega je ostala, ovo će teško podnijeti

Napisao H. H.

Divna Karleuša preminula je prije dva dana u porodičnom domu u 61. godini, nakon borbe sa dugom i teškom bolešću.

Jelena Karleuša je ovu vijest jako teško podnijela, a kako javljaju srbijanski mediji, do njene porodične kuće dolazila je i Hitna pomoć.

Jelena je bila jako vezana za svoju majku pošto je ona neočekivano preminula ostala je u teškom šoku. Svi Divnini najbliži su u šoku a gubitak je najviše pogodio njenu kćerku.

Kako javljaju regionalni mediji, Jelena je zbog gubitka majke otkazala sve nastupe u narednih 6 mjeseci, a onda će nakon toga vidjeti kako će funkcionisati i da li će biti u stanju za povratak na scenu. I album koji sprema će morati da sačeka zbog gubitka koji je pjevačica doživjela.

Jelena će zbog otkazivanja velikog broja nastupa izgubiti veliku sumu novca od preko milion eura, ali prioritet su ipak njeno zdravlje i oporavak nakon tragedije koju je doživjela, pišu “Novosti“.

U medijima je poznato da nastupi Jeleni Karleuši donose i do 25.000 eura, a po toj računici svi koje je zakazala za narednih pola godine trebala je zaraditi nešto više od 1.000.000 eura, s tempom nastupa kakve je imala do sada – tj. svaki petak i subotu, objasnio je izvor.

Komentari

komentara