Magazin

Bolesno – Žena zatrudnjela sa lešom u mrtvačnici!

Napisao admin

Žrtva je doživjela postmortalnu erekciju dok su je kupali, a Marmadjukova – pošto je bila sama u prostoriji – iskoristila je situaciju i doživjela veliko iznenađenje kada je mrtvak doživio orgazam poslije nekoliko minuta. Sada planira da traži alimentaciju od pokojnikovih nasljednika.


Trudnica (foto: cure.ba)

Jedna 38-godišnja žena, zaposlena u mrtvačnici, uhapšena je i određena joj je kaucija u iznosu od 250.000 američkih dolara nakon što je zatrudnjela sa lešom mrtvog čovjeka.

Navodni zločin se dogodio u mrtvačnici “Mourning Glory” u Leksingtonu u Misuriju, Amerika. Policija je Felisiti Marmadjuk optužila za skrnavljene leša i nekrofiliju.

Kako navode nadležne službe, žrtva je doživjela postmortalnu erekciju dok su je kupali, a Marmadjukova – pošto je bila sama u prostoriji – iskoristila je situaciju i doživjela veliko iznenađenje kada je mrtvak doživio orgazam poslije nekoliko minuta.

Par nedjelja docnije, Marmadjukova je bila pozitivna na test za utvrđivanje trudnoće tokom rutinskog medicinskog pregleda. Doktor, kome je objasnila okolnosti, obavijestio je policiju.

Marmadjukova je uhapšena, a planira da tuži nasljednike mrtvog čovjeka zbog alimentacije.

telegraf.rs

Komentari

komentara