Magazin

OTKRIVENA VELIKA TAJNA! Gordana Šaulić ovo namjeravala da učini sa ŠABANOVIM VANBRAČNIM SINOM!

Napisao H. H.

Istina o njihovom odnosu!

Goca Šaulić, Šabanova udovica, htjela je da usvoji njegovog vanbračnog sina Roberta, ali je tu ponudu odbila njegova majka Nevenka Prodanović. Umjesto toga, ona je od Šaulića uzela 100.000 maraka i za taj novac napravila kuću u Zrenjaninu.

Posljednjih dana dosta se spekulisalo o odnosu između pjevača i njegovog sina, s kojim on, prema nekim navodima, nije bio u kontaktu duže vrijeme. Posebnu pažnju izazvao je Robertov dolazak na sahranu Šabanu, kada je i sam rekao da nije imao blizak odnos s njim, ali da mu je mnogo teško zbog tragedije koja se desila. Upućeni u dešavanja u porodici Šaulić kažu da je sve moglo da bude drugačije da je Robertova majka Nena prihvatila ponudu Gordane Šaulić prije više od 40 godina.

– Poznato je da je Šaban priznao očinstvo bez utvrđivanja, nikada nije pravio pitanje, ali je otvoreno govorio da Robert nije dijete rođeno iz ljubavi. Goca je prije udaje za Šaulića znala da on ima vanbračno dijete i nastojala je u tome da se Šaban zbliži s njim. Robertova majka je tada radila u Njemačkoj, dok je on rastao s njenim roditeljima u blizini Zrenjanina. Tada je Goca predložila Neni da ona i Šaban usvoje Roberta, da raste zajedno sa njihovom djecom. Ali Nevenka je to odbila – priča izvor i dodaje da su se onda dogovorili o materijalnom zbrinjavanju djeteta.

– Nena nije dozvolila da sin živi sa Šaulićima, nego je tražila da im oni naprave kuću. To je bilo 1978. godine, Šaban i Goca su dali 100. 000 maraka za zidanje kuće, a kasnije su plaćali alimentaciju za Roberta do njegove 18. godine – tvrdi izvor, piše “Srbija Danas“.

Komentari

komentara