Magazin

“PROBALA SAM RAZNE DROGE, A ONDA SAM IM NAKON JEZIVOG ISKUSTVA ‘NE’ REKLA ZAUVIJEK”: Mirjana Karanović otvoreno o svojoj burnoj mladosti i eksperimentisanju s porocima

Napisao H. H.

Na sopstvenom iskustvu je naučila tešku lekciju.

Mirjana Karanović bila je jedna od rijetkih javnih ličnosti koja je priznala da je probala i konzumirala droge, piše “Glossy“.

Glumica iz perioda kada je imala dvadesetak godina pamti komnzumiranje lakih droga.

– Pa normalno, u to vrijeme pušili smo uglavnom marihuanu i hašiš. Početkom devedestih iz totalnog očaja nekoliko puta probala sam kokain, ali nisam njime bila oduševljena, nekako to nije bila moja droga – iskreno je tada priznala Mirjana.

Ona je imala užasno iskustvo sa ekstazijem.

– I onda sam jednom probala ekstazi, ali mi je od njega bilo strašno loše i shvatila sam da ne treba sa tim da se igram. Nikad me nije privlačila nijedna vrsta zavisnosti – ni o ljudima, ni o stvarima, ni o porocima. Ne volim kad neko ili nešto upravlja sa mnom jer sam osoba koja voli da kontroliše stvari. Recimo, preko noći sam prestala da pušim i s tim nemam nikakav problem – ispričala je.

Mirjana je jedna od javnih ličnosti koja je otvoreno progovorila o štetnosti droga i zbog čega ih ne bi trebalo konzumirati.

Komentari

komentara