Magazin

MAJA BEROVIĆ NAPADNUTA NOŽEM, NJEN MUŽ ODMAH REAGOVAO: Nepoznati muškarac je uhodio, a onda prijetio da će ubiti i nju i sebe!

Napisao H. H.

Pjevačica Maja Berović doživjela je veliku neprijatnost u Beču, poslije jednog od nastupa, kada ju je napao nepoznati muškarac.

Naime, osoba srednjih godina je prijetila pjevačici kako će je ubiti, a potom i njenog muža i sebe.

Naime, njen vatreni fan joj je dolazio na svaki nastup, kako navodi “Svet“, a Maja mu je povremeno ostavljala i karte, a onda je uslijedio šok. Muškarac je pjevačici slao slike njenih stanova u Beogradu i Beču, zbog čega je ona bila veoma uplašena.

“Maju je to uplašilo, a kada je krenuo da je zasipa porukama kako moraju da se druže inače će on ubiti nju i sebe, Maja se zabrinula i rekla mužu da mu ne dozvole da joj priđe na nastupu“, počeo je izvor za “Svet” i dodao kako je fan želio fotografiju sa pjevačicom u bekstejdžu, gdje je izvadio i nož, ali je Maja odreagovala kako treba i nije bila u panici.

“Alen koji je bio nekoliko metara dalje, diskretno je pozvao obezbjeđenje. Za nekoliko minuta, savladali su ga a da Maju i Alena nije ni pipnuo. Naravno, pozvali su policiju, predali i njega i snimke“, priča izvor.

Komentari

komentara