Magazin

Karleuša se javno izvinila: Hvatala se za glavu dok je pjevala djevojka obučena u njen lik, a žiri gledao u nevjerici

Napisao H. H.

Postidjela se “svojim rezultatom”

Kandidat Jelene Karleuše, Dragana Sremac, doživjela je totalni fijasko u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Da se potrudila maksimalno, vidjeli su svi članovi strogog žirija, ali da je izostao onaj konačni momenat koji bi je plasirao u naredni krug, bilo je više nego jasno. Jelena se hvatala za glavu gledajući njen nastup, koji je, čini se i nju samu degradirao, budući da u svojim žestokim izjavama kandidatima koji nju izaberu za mentora, obećava “mjesto među zvijezdama“.

Naime, djevojka se predstavila pjesmama “Zora je”, i “Napravi se lud”, a žiri ju je gledao “sa žaljenjem“, dok se i JK sama postidjela “svojim rezultatom“.

– Ko te obukao moram da te pitam? – obratio joj je direktor “Granda”.

– Moj drug, ova kolekcija je inače posvećena mojoj mentorki Jeleni Karleuši – odgovorila je djevojka.

– Na Dragani su sve moji likovi, motivi moga lica, ali pošto si ti kratkovid, to nisi vidio sigurno – rekla je Jelena zadovoljno.

Lik JK je i sam Popović “zagledao” na djevojci, a pored pohvale za trud, Dragana je dobila sve negativne komentare, i ni jedan glas.

– Sve je bilo pogrešno, ali vidi se nevjerovatna količina truda – objasnila je Marija Šerifović.

– Samo da si pogledala dnevno po tri Jelenina spota, mislim da bi bila bolja i vizuelno i pjevački – zaključio je Đorđe David.

– Da djevojci koja zna da pjeva kažem, sve što si uradila večeras je pogrešno. Pravila si katastrofalne greške, znači da si tako navježbala, a ko ti je tako rekao da pjevaš, ne znam. Jelenina kolekcija je možda super, ali na tebi izgleda jezivo. Izvini što moram da ti kažem, izgleda grozno. To mogu da nose visoke djevojke, s ravnom stražnjicom. Vidi se užasan trud, ali morala sam da kažem. Žena zna da pjeva, ali ste je uništili. Jelena zašto ste ovo uradili? – upitala ju je Marija, a onda je uslijedilo strašno priznanje srbijanske pop dive:

– Ja moram da kažem da se konkretno Draganom, zbog nekih mojih privatnih problema, bavila Ivana Negativ, koja je u mom timu. Mislim da je bila greška, ja se tebi izvinjavam što nisam mogla da ti se posvetim na pravi način. Ali, ništa nije izgubljeno – rekla je Jelena vidno potresena, piše “Kurir“.

Komentari

komentara