Magazin

POPOVIĆ OPLEO PO KARLEUŠI: Jelena zanijemila, OVO OD DIREKTORA “GRANDA” NIJE OČEKIVALA!

Napisao H. H.

Opaska Direktor ‘Granda’ smatra da je Jelena veliki čovjek, ali da prema kandidatima umije da bude nezgodna kao životinja.

Otkako se vratila na snimanje ‘Zvezda Granda’ poslije navodne afere, Jelena Karleuša nema milosti prema kandidatima.

Mala od velikog skandala traži dlaku u jajetu, a posebno je osjetljiva kada takmičari na scenu izađu nestilizovani. To je dodatno izvede iz takta, a tako je bilo i kada je protekle subote nastupala jedna takmičarka, kojoj je JK uputila niz kritika.

Prepoznala želju

– U 2019. godini sa takvim stajlingom i šminkom, sa takvim pjevanjem, nećeš ništa postići. Ali ja sam ti dala glas, iako sam velika ku*ketina. Dobar sam čovjek prije svega, a ja kod tebe prepoznajem želju da radiš i da se boriš – rekla je Karleuša.

Na ovo se nadovezao Popović, pa je prokomentarisao u svom šaljivim stilu.

Sve je moguće

– Kao što vidiš, kod nas je sve moguće. Ona jeste najveća ku*ketina u ovoj zemlji, ali je veliki čovjek – rekao je Popović.

Jelena je ostala bez teksta i samo nijemo posmatrala direktora ‘Granda’. Srbijanska pjevačica izgleda nije mogla da vjeruje da će Popović tako nešto da izgovori, pa je samo odmahnula rukom.

Opasna prijetnja / JK: “SAD ĆU GOLA DA NAPRAVIM ŠPAGU!”

Jelena Karleuša zaratila je sa Sašom Popovićem i Marijom Šerifović zbog jednog kandidata.

– Ne možeš ti da odlučuješ ovdje, Jelena. I ne možeš da radiš šta hoćeš – vikao je Saša na Jelenu, koja mu je žustro uzvratila.

– Mogu da radim šta hoću. Ja mogu sada da se skinem ovdje i da radim špagu gola – podviknula je direktoru ‘Granda’, a onda se obratila Šerifovićki.

– A ti, Marija… Svakog tvog kandidata ne da ću da bušim, nego ću da bacam bubicu – rekla je mala od velikog skandala.

– Hoćeš da ja tebe sada izbušim – ustala je Marija, a onda su nasrnule jedna na drugu, kada je Šerifovićeva pokazala čak i srednji prst svojoj drugarici, piše “Kurir“.

Komentari

komentara