Magazin

Vremenska prognoza: Danas se u Bosni očekuje oblačno vrijeme

Napisao H. H.

U poslijepodnevnim i večernjim satima u nizinama sa susnježicom ili slabim snijegom, a u sjevernim područjima moguća je i slaba kiša.

Na planinama sa slabim snijegom. U Hercegovini umjereno oblačno i bez padavina. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog smjera, a u Hercegovini pojačana bura. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 6, a najviša dnevna od 1 do 11 stepeni.

sijedu u Bosni veći dio dana pretežno oblačno vrijeme. U jutranjim satima u sjevernim i centralnim područjima moguća je susnježica ili slab snijeg. Djelomično smanjenje oblačnosti u poslijepodnevnim i večernjim satima. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Jutarnja temperatura zraka između -1 i 6, a najviša dnevna između 2 i 11 stepeni.

četvrtak malo do umjereno oblačno. U Hercegovini pretežno sunčano. Jutarnja temperatura zraka između -3 i 5, a najviša dnevna između 4 i 12 stepeni.

petak u Bosni malo do umjereno oblačno,a u Hercegovini pretežno sunčano. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 5, a najviša dnevna između 4 i 12 stepeni Celzijusa.

Komentari

komentara