Magazin

MLAD MJESEC U ZNAKU VODOLIJE: Evo šta očekuje vaš horoskopski znak!

Napisao H. H.

Mlad Mjesec u znaku Vodolije počinje da vlada 4. februara. Očekuje nas pojačana intuicija i otkrivanje budućnosti. Saznajte šta horoskop predviđa vašem znaku Zodijaka…

Ovan

Očekuju vas lijepa dešavanja sa prijateljima, putovanjima, novim učenjima, idejama. Postoje mogućnosti da stupite u neku novu grupu, pokrenete kreativan rad ili neku ideju. Sve što pokrenete vezano za studiranje, širenje filozofije, religije i viših učenja i znanja sada je vrlo uspješno.

Bik

Imate idealne prilike da upravljate finansijama i da transformišete dosadašnje finansije. Mnoge osobe sada vam mogu pružiti podršku kada je posao u pitanju. Neka osoba od autoriteta će vam dati vjetar u leđa. Bitne iznenadne promjene se vama dešavaju i svjetlost budućnosti vas sada može obasjati.

Blizanci

Kod vas je velika prilika novih ideja, pronalaska, učenja, putovanja, nove filozofije, planovi i to sve uz podršku partnera koji će vam biti vrlo naklonjen. I vama će mnogo lakše biti da se prezentujete i date svoje znanje i umijeće do uspjeha. Mnogi Blizanci sada mogu imati iznenadnu sreću i uspjeh.

Rak

Vama se pruža odlična prilika za neke finansijske transakcije, kredite i rešenje nekih prepreka na putu vašeg uspjeha. Svakodnevnica je dosta izražena kroz sretne aktivnosti i ona prijeti da ne pretjerujete ni u čemu, a posebno u hrani.

Lav

Idealna prilika da vi pokažete emocije prema vašem partneru, jer mnoge osobe sada baš mogu da se dogovore šta i kako dalje. Pojedine osobe mogu poželjeti da imaju dijete ili da, ako već imaju djecu, budu bliski i emotivni prema njima. Mnogi slobodni Lavovi sada mogu upoznati potencijalnog partnera.

Djevica

Mnoge Djevice mogu biti emotivne kada je porodica u pitanju i žrtvovati se za jednog roditelja. Čak možete dobiti neku novu viziju ili rešenje kako u svakodnevnici da pojednostavite stvari i okrenete novi list u svom životu. Kako je vaše polje u Vodoliji, onda se taj mlad Mjesec može manifestovati da budete sretni ili nesretni, što opet zavisi od vaše lične natalne karte i aspekata.

Vaga

Kod vas se mlad Mjesec dešava u polju ljubavi, djece, kreativnog rada i sporta pa se tu mogu dešavati razne iznenadne promjene. Kako su Jupiter i Merkur u podršci, vi možete iznenada donijeti neki zaključak kada je komunikacija u pitanju ili braća i sestre mogu iznenada da vam nešto saopšte. Generalno gledano, sve se dešava iznenada i brzo.

Škorpija

Kod vas se dešavaju neki novi počeci u kući, genetici i sa jednim roditeljem. Mnoge osobe sada mogu imati finansijsku pomoć od roditelja, autoriteta ili nekoga od koga najmanje očekujete. Jaka intuicija je dosta naglašena.

Strijelac

Vi imate bitne komunikacije, dogovore, pregovore sa rodbinom koja vas može podržati, a i ne što opet zavisi od vaših ličnih aspekata. Vi se cijele godine morate čuvati negativnog aspekta od Neptuna iz Riba koji vam može dati zbrku, maglu i prevare. Mnoge saradnje i komunikacija se otvara sa inostranstvom pa pazite na komunikaciju i dogovore.

Jarac

Vi ste u vrhuncu kada je vaša materijalna kuća u pitanju, možete biti zadovoljni sa iznenadnom srećom koja vam dolazi. Kako je aktivno i vaše dvanesto polje i Jupiter u njemu kao anđeo koji vam čuva leđa i gura vas naprijed u nepoznato, sve se može desiti iznenada. Venera je u vašem znaku i daće vam sretnije impulse u svemu.

Vodolija

Kod vas se dešava ovaj moćni mlad Mjesec i njegove dobrobiti, pa to treba svakako da iskoristite i pokrenete nove planove, grupe, vizije, novu politiku života. Ono što je važno naglasiti, on će uticati na vaš psihički i fizički izgled gdje vi možete biti sretni i zadovoljni sobom što je jako teško za vas jer uvijek stremite nečemu novom i originalnom. Čuvajte se euforije ili potonuća.

Ribe

Ovaj mlad Mjesec se dešava u vašem dvanaestom polju, što je vaša podsvijest, snovi, mašta i mnoge psihičke spone se povezuju sa vašom desetom kućom koja predstavlja vašu karijeru, jednog roditelja ili autoritet pa se tu dešavaju ova Mjesečeva iznenadna pokretanja. Imate podršku Jupitera iz Strijelca. Samo pojedine Ribe treba da se čuvaju obmana,iluzija i drugih prevara ili da to one ne rade, što opet zavisi od vašeg ličnog horoskopa i aspekata.

 Astrolog: Željka Knežević

Komentari

komentara