Magazin

Od novih pravila Saše Popovića za drugi krug žiriju neće biti dobro

Napisao H. H.

U drugom krugu ‘Zvezda Granda’ sve se mijenja, od pravila glasanja do mjesta sjedenja članova žirija.

Direktor ‘Grand produkcije’ Saša Popović stavit će na najveće muke do sad popularnu šestorku koja će ocjenjivati takmičare po novom sistemu, piše “Express tabloid“.

Na mjesto Snežane Đurišić, smjenjitvat će se svaki član žirija jedan po jedan za vrijeme nastupa kandidata kome je mentor. Na taj način mentor neće imati pravo glasa, dok će Snežana kao predstavnik produkcije sjediti sa ostalim članovima žirija i donositi odluku u ime produkcije. Gledaoci će kao nikada prije osjetiti nevjerovatan žar i borbu mentora za svoje kandidate, a mnogi neće birati sredstva da im pomognu da prođu direktno dalje.

Kandidati koji dobiju nijedan, jedan ili dva glasa automatski su ispali. Oni koju osvoje tri ili četiri glasa imaće pravo da se takmiče ponovo u baražnoj emisiji po završetku drugog kruga, a oni pjevači koji dobiju pet i svih šest ‘da’ prolaze direktno dalje.

U ovom krugu ukidaju se panik i anti- panik taster, a postojaće i poseban ‘zlatni glas’ žirija. O čemu se radi saznat ćete detaljnije u prvoj epizodi drugog kruga najpopularnijeg muzičkog takmičenja večeras od 21h na Prvoj televiziji, 20h na Novoj BH i od 19.30h na Kanalu 5. Pravo takmičenje tek počinje!

Komentari

komentara