Magazin

Sloba konačno progovorio o Luni i Marku!

Sloba Radanović - Megavijesti.com
Napisao H. H.

Sloba Radanović svoju tadašnju ženu Kristinu Kiju Kockar prevario sa Lunom Đogani, a sada je njegova bivša ljubavnica sada je u zagrljaju Marka Miljkovića

Marka znam iz rijalitija, šta god ja da kažem ljudi će pogrešno da protumače. Ona je mlada možda su se jedno drugom svidjeli, zatvoren je prostor, što da ne. Tamo je sve očekivano. Možda postoje i emocije, to je opipljiva tema i ne želim da navlačim nečije simpatije na sebe niti nečiji gnjev na sebe, dosta mi je više svega toga. Ako su oni sretni, svi smo sretni – ističe Radanović.

Nedavno je isplivala informacija da je Sloba bio s Natašom Šavijom veče poslije Srpske Nove godine, a srbijanski pjevač je tim povodom rekao da je sam.

Ljubav ne bira mjesto i vrijeme na kom će da te snađe ili neće. To je jednostavno nešto što nam se desi i ne treba ni tragati za nekom ljubavlju na silu. Ako ti je suđeno da ti se dogodi sa nekom osobom, dogodit će ti se na ulici ispred trafike. Trenutno ne razmišljam o tome, baziran sam na karijeru – rekao je Sloba, piše “Informer“.

Komentari

komentara