Magazin

Doznalo se da ipak ima dečka… – Staniju čekaju batine kad izađe sa Farme

Napisao admin

Stanija Dobrojević i ne sluti šta je sve čeka po napuštanju Farme. Starleta je na početku rijalitija rekla da ima nekog napolju, a poslije je to porekla. No, njen dečko, koga je prevarila s Filipom Panajotovićem, hoće da se obračuna s njom i s manekenom.


Stanija Dobrojević (Foto: smedia)

Tada se smuvala s Filipom i zaboravila da je napolju čeka momak. Mnogi su se pitali ko je taj misteriozni dečko. Kurir otkriva da je riječ o Beograđaninu Milanu Nikoliću s kojim je starleta nekoliko mjeseci u vezi. Ona ga je toliko opčinila da je istetovirao njeno ime na ruci. Sada je spreman da ukloni tetovažu.

– Milan nije mogao ni da nasluti da će mu Stanija prirediti ovakav javni blam. Zbog toga je revoltiran i samo smišlja kako će joj se osvetiti. Drugovi su ga zezali kad je ona simulirala seks s Filipom, a on je rekao da će oboje vidjeti kad izađu s Farme – kaže izvor spomenutog lista.

– Milan se zbog nje preselio u Novi Sad, kako bi je stalno držao na oku. Nalazio joj je u telefonu golišave slike koje je slala drugim momcima i zbog toga su se svađali – kazao je sagovornik blizak Nikoliću.

Do Milana nije bilo moguće doći jer je poslije saznanja da ga traže novinari ugasio profil na Fejsbuku, a na telefon se javlja samo najbližim prijateljima.

Lidija Panajotović, mama Filipa Panajotovića, zabrinuta je zbog činjenice da Stanija ima dečka, a započela je vezu s njenim sinom.

– Mislila sam da je lagala da ima dečka, ali su me danas uvjerili da taj momak stvarno postoji. Poznajem svoje dijete i mislim da je i sam u posljednje vrijeme počeo da uviđa kakva je Stanija i da manipuliše kako njime tako i kamerama. Za razliku od nje, Filip je iskren i prema njoj se ponio zaštitnički, dok ona sve vrijeme glumi i pretvara se – kaže Lidija i dodaje:

– Pitate njenu mamu šta joj ćerka radi. Mislim da će Filipu sve biti jasno kad bude izašao – završava Lidija.

doznajemo

Komentari

komentara