Magazin

BEZ DLAKE NA JEZIKU Evo šta je Ana Bekuta otkrila o Saši Popoviću, njene riječi će iznenaditi mnoge

Napisao H. H.

Poznata srbijanska pjevačica godinama sarađuje sa prvim čovjekom “Granda”, a sada je riješila da javno kaže šta misli o njemu, dok nema sumnje da će mnoge iznenaditi sve ono što je Ana javno iznijela o Saši.

Ana Bekuta ne krije da o Saši Popoviću ima visoko mišljenje, te da se divi njegovom radu.

– Saši Popoviću bih dala nagradu za ličnost godine. On je mag šou-biznisa – rekla je na početku Nada Polić, kako glasi pravo ime folk zvijezde, pa nastavila na istu temu.

– On je nevjerovatno sposoban, korektan i uspješan čovjek. Desetinama mladih ljudi, željnih da pokažu svoj dar i izađu iz anonimnosti, pružio je šansu – kazala je pjevačica, koja je već nekoliko sezona član žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Ana je bez dlake na jeziku rekla šta svako ko želi da postigne nešto u muzici mora da posjeduje, ukoliko želi da bude uspješan i da traje.

– Istinsku zvijezdu čini mnogo toga: glas, stav, samopouzdanje, umijeće izbora pjesama, originalnost interpretacije, energija, istrajnost, obuzdavanje sujete, stalni rast, harizma – navodi partnerka političara Milutina Mrkonjića za “Hello” i ističe da ukoliko nešto od navedenog nije slučaj kod pjevača – neće imati budućnost na estradi.

Komentari

komentara