Magazin

Morala nastupiti – Prva fotografija Maje Marijane nakon što je muž pretukao! (FOTO)

Napisao admin

Nakon što ju je brutalno pretukao, muž ju je natjerao da ode na nastup!


Maja Nikolić (foto: smedia)

Nakon što ju je suprug Mladen Šmakić pretukao u petak, pjevačica Maja Marijana je već sutradan morala odleti u Austriju kako bi pjevala, unatoč duševnom i fizičkom bolu. Na to je bila primorana jer je koncert odavno zakazan i naplaćen. Pošto o njenoj karijeri brine upravo njezin suprug, nije imala kud nego da se povinuje i odradi nastup.

– Mladen je postao Majin menadžer ubrzo pošto su počeli zabavljati. Od tada vodi njezinu karijeru i zadužen je za sve što ima veze sa zakazivanjem nastupa. Ona je prije incidenta imala zakazane nastupe za koje su novac uzeli unaprijed, pa nije bilo nikakve šanse da ih otkaže.

Sam Bog zna kako je smogla snage da ponovo krene na put s njim. Pjevala je iako je u vrlo lošem psihičkom stanju – priča izvor blizak ovom paru.

Maja i Mladen su tokom puta i boravka u Beču razgovarali samo poslovno, a po povratku u Beograd, kako otkriva sagovornik Kurira, nastavljena je psihička tortura.

– Maja je prisiljena ćuti, jer ih mnogo toga veže. Osim zajedničkog djeteta, tu je i apsolutno sve što se tiče njenog posla. Ako bi i riješila da prekine mučenje, morala bi da mijenja život iz korijena, a to nimalo nije lako – naglašava izvor.

Pjevačica izbjegava da se javlja čak i najbližim prijateljima jer prolazi kroz najgori period u životu.

kurir-info.rs

Komentari

komentara