Magazin

DARKO VIDIO ĆERKICU! Saznala je za NESREĆU, a onda je Ana Sević htjela da dođe, ali…

Napisao H. H.

Folker Darko Lazić, kako navodi dnevni list “Alo!”, nakon velike nesreće koju je doživio i dalje nije tražio da vidi svoju ćerku.

Po njihovom saznanju, supruga Ana Sević je navodno otkrila maloletnoj Loreni da joj je tata u bolnici, te da mora da leči povređenu nogu, a njihova ćerka je nakon tog saznanja izrazila želju da vidi oca, sa kojim se zadnji put srela krajem septembra ove godine, tačnije mesec dana pre nego što je imao Iako je često boravio u Beogradu, Darko se sa ćerkicom video mesec dana pre nesreće. Sada se pričaju raznorazne priče, da li on nju uopšte želi da vidi – rekao je izvor za “Alo!” i dodao:

– Ana nije otkrivala Loreni detalje teške nesreće jer smatra da je ona još mala da bi to razumela i nije želela da joj stvara traume, ali joj je rekla kako je tata povredio nogu, te da je sada u banji na lečenju. S druge strane, nakon što je saopštila ćerkici vesti, Lorena je želela da se čuje sa njim. Ana ih je spojila preko video poziva, a Lorena ga je odmah pitala kako mu je noga i tražila da joj pokaže – otkriva njihov sagovornik.

Kako bi je utešio, on joj je rekao da će biti dobro i da jedva čeka da mu dođe u posetu, međutim, kada je Ana rešila da odvede ćerkicu u banju, desilo se nešto što nije očekivala.

– Ona ga je pitala kad bi bilo najbolje da dovede Lorenu, pikirajući na ponedeljak, jer bi tada uspela da uskladi obaveze koje ima. Darko joj je rekao da to baš nije najbolji dan za Lorenin dolazak jer se tada u njegovom apartmanu nalazi verenica Marina Gagić – otkriva navodno izvor.ako je bila šokirana odgovorom, jer Darko nije video ćerku jedinicu tri meseca, Ana je predložila da se čuju i dogovore neki drugi dan, na šta je on pristao. Međutim, kada mu je posle nekoliko dana postavila isto pitanje, on je čak nije ni udostojio odgovora. Na tu poruku i dalje nije odgovorio – tvrdi izvor “Alo!” novina.

Komentari

komentara