Magazin

BRENA SE PRISETILA PROSLAVE PRAZNIKA U NEKIM SIROMAŠNIJIM VREMENIMA: NJENA PRIČA GANUĆE MNOGE!

Napisao A. K.

Iako danas sebi može da priušti najvelelepniju jelku i prazničnu dekoraciju u svojoj vili, Lepa Brena i danas ne zaboravlja odakle je potekla, a samim tim i one proslave Nove godine koje nisu bile tako pompezne kao sada.

Zauvek ću pamtiti toplinu i ljubav koju sam dobila u porodici, moju prelepu majku Ifetu i divnog oca Abida koji su zaslužni za sve u čemu sam uživala – miris kuhinje, dobre atmosfere i velike radosti. Trudili su se da kod dece gaje sigurnost uprkos strepnji za našu budućnost – počela je svoju priču Brena za Hello.

– Sećam se male okićene jelke, jer u kući nismo imali dovoljno prostora za veliku. Pamtim svilene bombone u raznim bojama, kao i slatkiše upakovane u aluminijumske papiriće koji su visili kao ukrasi, jer tada u prodaji nije bilo kugli – prisetila se pevačica detalja koje bi mnoge njene kolege prećutale u priči.

– U gradu je bio jedan veliki Deda Mraz, sve je bilo okićeno, na ulicama je bilo puno snega. Obožavala sam novogodišnje paketiće koje je otac uplaćivao. Dobijala sam ih čak do osmog razreda osnovne škole. Roditelji su želeli da detinjstvo doživljavamo na pravi način i da ne odrastemo prebrzo, kao današnje generacije. Jednostavno, čega god da se dohvatim u uspomenama na praznične dane u roditeljskom domu, sve je pomešano sa toplim, lepim i pozitivnim emocijama, i zato sam ponosna na svoju porodicu – zaključila je Brena.

Izvor: Puls

Komentari

komentara