Magazin

BLIZANCI IZ "VELIKOG BRATA" ŠOKIRALI SU MNOGE – Evo kako izgleda njihova majka i šta kaže za ponašanje svojih sinova (FOTO)

Napisao admin

Njih dvojica su sve samo ne mirni, tihi i povučeni. Nakon svih svađa i ljubavnih igrica oglasila se i majka blizanaca.


braća (foto:S media)

Tokom javnih nominacija Maja Nikolić je Soraji u lice malo jače bacila tanjir sa šlagom, pa joj je starleta još grublje uzvratila. Žarko Stojanović je stao na Sorajinu stranu, dok je Željko branio Maju. Uslijedila je žestoka svađa tokom koje su blizanci jedan drugom psovali majku, a Željko je na kraju gađao Žarka flašom od soka. Ovaj je otišao u ispovjedaonicu i rasplakao se, a ubrzo je palo pomirenje. A evo šta na sve to kaže njihova majka:

– Takmičarski duh je kod njih prisutan od malih nogu. Oni su oduvijek takvi. Znali su i mnogo gore da se posvađaju. Ipak, to kod njih traje nekoliko minuta i poslije se ponašaju kao da se ništa nije desilo – kaže Željkova i Žarkova majka Biljana Stojanović.

Blizanci od početka rialitija svakodnevno prave smicalice jedan drugom ali kako se bliži kraj šoua to neće moći dugo da rade. A da li ovi momci liče na svoju majku, pogledajte sliku pa procijenite sami.

S media

Komentari

komentara