Magazin

Lepa Lukić napravila skandal na snimanju: Sklonite mi ovu k**vu, neću da se slikam s njom!

Napisao H. H.

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa KCN televizije u istoimenom restoranu, gdje je po običaju izazvala veliku pažnju medija i kolega.

Lukićeva je bila raspoložena i vesela sve dok joj nije prišla pjevačica Dragana Šoškić, poznatija kao Gaga M, poželivši da se fotografiše sa starijom koleginicom. Lepa je tada poludjela i počastila Gagu brojnim uvredama, nakon čega je odbila da se slika sa njom, piše “Republika“.

Naime, Gaga M pozirala je fotografima sve vrijeme pokazujući zadnjicu u kratkoj suknji, a Lepa je to posmatrala sa strane i komentarisala je prilično šokirana onim što vidi.

– Vidi ovu golog*zu. Ona je došla ovdje da se je*e. Na šta liči ovo poziranje – rekla je ona na račun pjevačice prisutnima.

Nešto kasnije Gaga je prišla Lepi da se fotografiše sa njom, ali je naletjela na pjevačicin hladan tuš. Ona joj je rekla da ne želi da se slika sa njom, jer se ne slika sa bilo kim.

– Neću da se slikam sa kojekakvim k**vama. Na šta ovo liči? Kako smije da mi priđe? Ona je bruka i sramota. Takve kao ona dođu da traže k**ac, a ne da pjevaju. Sklonite mi ovu k**vu, neću da se slikam sa njom – prenosi naš izvor koji se našao pored pjevačice u momentu kada je poludjela.

Gaga M potvrdila je naša saznanja i rekla da je prilično razočarana gestom koleginice koju poštuje.

– Jeste, prišla sam joj, nije htjela da se slika, nisam čula da me vrijeđa, ali bila je ljuta. Sramota je to za njene godine. Ona ima probleme u glavi zbog kocke, otišla je sa živcima. Znamo se ona i ja jako dugo. Neka joj bude sve što je rekla za mene na čast – rekla je Gaga M.

Komentari

komentara