Magazin

Dnevna doza dobrog horoskopa: Kada vas pokrenu ljubavne vibracije

Napisao H. H.

Dnevni horoskop – trud nas čini za korak bliže ostvarenju velikih snova, a ovaj znak će danas uspeti da izgradi put do sreće!

Dnevni horoskop – konjukcija Merkura i Mjeseca donosi bogatu maštu, moćnu intuiciju i mogućnost donošenja dobrih odluka. Danas ćete biti vrlo optimistični i do uspjeha vas vodi pozitivna energija koju širite, a evo koji će znak do kraja dana imati najviše sreće na polju ljubavi i posla…

Dragi Blizanci, približava nam se magija mladog Mjeseca i pomaže da ponovo pozitivno gledate na svoj ljubavni život. Odnos sa partnerom se polako popravlja, a stare greške se zaboravljaju. Važno je da vratite povjerenje, dokažite partneru koliko vam je stalo do vaše ljubavi i da su vaše oči zaljubljene samo u njega. Vrijeme je da ponovo postavite temelje sretne ljubavi, a ako nastavite sa ovakvim energijom i stavom, zvijezde će vam ubrzo ispuniti velike romantične želje, piše “Lovesensa“.

Usamljeni Blizanci osjetiće romantične varnice i počinju da gaje divna osjećanja prema jednom kolegi. Njegova energija vam prija i spremni ste da prevaziđete strahove i borite se za početak nove ljubavi. Nije vam stalo do mišljenja okruženja. Iznenadit ćete se kada do kraja dana shvatite da ni on nije imun na vaš šarm. Očekujte divan rasplet ljubavne sudbine.

Na polju karijere sve ide po planu, a vi se korak po korak približavate ostvarenju poslovnih ciljeva. Prija vam rad u timu, a autoriteti na poslu primijetiće da ste rođeni lider. Vaš trud nije uzaludan i uskoro možete očekivati pozitivne promjene kada je u pitanju posao.

Komentari

komentara