Magazin

Tarot karta dana: Simbolika sudbine za 4. decembar 2018. godine

Napisao H. H.

Tarot karta dana – Četvorka pehara!

Tarot karta dana za 4. decembar 2018. godine – Četvorka pehara – ukazuje na iskrenu ljubav, lijepa prijateljstva i brak. Ovo je karta dobrih promjena na polju ljubavi i prijateljstva. Dvojka je simbol sklapanja iskrenih veza, pa je moguće da će mnogi parovi poželjeti da se vjenčaju dok će stare nesuglasice sa partnerom, prijateljima ili porodicom biti rješene. Važno je slušati unutrašnji glas, svoje emocije i da reagujete onako kako srce želi, tako ćete privući najveću radost, piše “Lovesensa“.

Na polju karijere sve ide po planu i sve što radite donijet će dobre rezultate. Oni koji traže posao u narednom periodu imaće veliku sreću. Na polju finansija vlada ravnoteža i napokon možete malo da se opustite i zaboravite na brige, ali to ne znači da treba da potrošite previše novca na bespotrebne stvari.

Ljubav je sada centar vašeg sveta i sa partnerom imate savršen odnos. Mnogi će shvatiti da su pronašli ljubav za cijeli život, dok će usamljene duše upoznati osobu koja će im okrenuti točak sudbine. Uživajte u ljubavnoj čaroliji…

Sada ste najspremniji za duhovno uzdizanje, a osjećaj samoispunjena i zadovoljstva jača vašu auru i energetski štit. Ne zaboravite, pozitivan stav je presudan za zdravlje duše i tijela.

Komentari

komentara