Magazin

Strijelac: Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu

Napisao H. H.

Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu…

UOPŠTENO

Osim toga, treba ozbiljno napomenuti, postoji mogućnost da se možda u mekom momentu ne budete osećali dobro, a zbog napora u vezi sa vašom porodicom. Možete imati nekoliko svađa i diskusija koje treba potpuno izbjeći, e eliminisati eventualno gorko iskustvo u vezi toga. Dakle, budite pažljivi i ostanite zajedno. Izbjegavajte da postanete previdljivi ove godine, u skladu sa vašim životom, možda ćete morati biti oprezni kod donošenja nekih odluka, kao što su oni koji su povezani sa imovinskim poslovima.

Dakle, ako ste preduzeli bilo kakvu imovinsko pravnu odluku, pokušajte da iskoristite svoje znanje i senzibilnost da biste donijeli koretnu odluku. Takođe, nemojte se previše baviti sa nevažnim i beznačajnim problemima koji mogu imati negativan uticaj na vašu reputaciju. To može dosta uticati na vas, jer su Strijelčevi poznati kao ljudi koji mogu biti empatični i delikatni sa svojim emocije. Takođe vam se savjetuje da ne ulazite u vanbračne odnose, jer je to pogrešno na moralnoj osnovi, a može i da ometa vaš trenutni odnos na negativan način.

Umjesto da budete uključeni u takve stvari, možda je važnije da dobro vodite računa o svom zdravlju držeći se zdrave ishrane i stalno vježbajući kako bi se bolje prilagodili svemu u 2019. godini. Dobra vijest za vas je to što će sve vaše prepirke i svađe sa članovima porodice biti riješene. Vi ćete rasti i razvijati se.

KARIJERA

Strijelčevi će uživati u svojoj karijeri u 2019. godini. Strijelčevi su lovci i često love prilike i čim ih vide odmah uzimaju položaj. Ova vaša osobina će se pokazati veoma korisnom za širenje vašeg poslovanje u 2019. godini. Vrijeme će vam proteći putovanjima na razna mjesta, i ako iskoristite svoje mogućnosti na putovanju i ako skupite razna iskustva sa tih mjesta, možete sve to iskoristiti na pravi način ako ste zauzeli pravi kurs za akciju. To će donijeti puno nade Strijelčevima i vaša optimistička priroda biće vidljiva u karijeri.

Međutim, povremene prepreke i problemi se ne mogu zanemariti za ovaj period. Ponovo se fokusirajte na svoju karijeru i mudro koristite svoje resurse da biste došli u pravi kolosjek. Sredina godina će dovesti do povećanja zarada i unapređenja za neke Strijelčeve. Vaše ovogodišnje potrebe će vam pomoći da konsolidujete svoje buduće planove u smislu karijere.

Postaćete više finansijski stabilni i sigurni tokom većeg dijela godine a priliv novca će dolaziti iz različitih oblasti u 2019. godini. Pazite se kratkoročnih finansijskih finansijske previranja i veoma je važno da pažljivo rukujete svojim novcem. Prekoračenje Preveliko trošenje može da vas vodi u nered. Bićete u mogućnosti da otplatite zajmove i dugove koji su vam smetali. Oko kraja godine stvari će se malo popraviti. Kraj godine donosi perspektive u pogledu dugoročnih investicija i ugovora o nekretninama.

Dakle, početak godine će biti produktivan i plodonosan, ali i neke druge mogućnosti ne bi trebalo zanemariti jer bi sredina godine mogla donijeti neke poteškoće i prepreke koje mogu ometati vaš napredak i ukupan razvoj tokom ovog perioda. Strijelci će postići uspeh ako na odgovarajući način pobjede poteškoće i izazove koristeći svoje vještine tokom ovog vremenskog perioda. Ovo će se dogoditi samo ako ste veoma oprezni i uhvatite svaku šansu koju ste dobili.

Strijelci su uvijek stabilni i jaki i glatko idu prema svojim ciljevima. Njihova snaga i hrabrost je ono što ih dovodi bliže uspjehu i biće im od velike pomoći tokom postizanja zavidnih visina ove godine. Morate da birate pravi smjer kako bi postigli visok nivo uspjeha. Biće mogućnosti i za pokretanje novih poduhvata. Finansijsko stanje će se takođe poboljšati tokom ove godine a količina truda koju unesete sada će biti prikazani kroz rezultat kasnije. Ove godine takođe su moguća unapređenja i povećanja plate.

LJUBAV

Početak godine biće veoma povoljan za ljude koji stupe u nove odnose ili za poboljšati sadašnji ljubavni život. Za ljubav i odnose, vrijeme od januara do aprila može se pokazati obećavajućim. Neki novi lik će ući u vaš život. Ali, treba da budete posebno oprezni prema takvima. Postoji mogućnost manjih sporova, sumnji, razlike u mišljenju, nesporazuma u odnosima i to od druge nedelje aprila do druge nedelje avgusta. Ne gubite srce i razum tokom ovih vremena. Ako su loša vremena u vašem životu preovladala, ne brinite, postoje i dobra vremena. Dakle, poseban savjet vam je da kontrolišete svoje osjećanja i impulse u ovom vremenskom periodu.

Što više kontrolišete svoj temperament, to ćete bolje improvizovati stvari u vašoj vezi. Pričajte sa svojim partnerom o svemu šta osjećate. Komunikacija je ključ za rješavanje problema. Dajte sve najbolje od sebe i rezultati će se pokazati. Međutim, poboljšanja u odnosima će se vidjeti od druge nedelje avgusta i odnosi će postati normalni i dobronamerni do decembra. Takođe, ovaj period može biti povoljan da vaš ljubavni odnos preraste u brak. Treba da zadržite potpuno povjerenje u svog partnera tokom sredine godine i morate da uložite napor da održite dobar odnos.

Kada vaš partner vidi da pokušavate sve da održite dobar odnos, on/ona će uzvratititi istom mjerom, a to će dovesti do toga da oboje postanete sve bliži i snažniji, iz dana u dan. Kada vremena postanu gruba, držite se zajedno i prođite tako kroz sve što vas ometa.

FINANSIJE

U 2019. godini Strijelčevi će svjedočiti o finansijskoj stabilnosti po pitanjima novca. Manja je vjerovatnoća događanja strmih finansijskih usponova i padova tokom godine. Protok novca će ostati uglavnom ujednačen tokom godine. Uglavnom, postojaće lijep balans između vaše zarade i troškova. Zaradićete novac ne samo iz tradicionalnih izvora, već i sa drugih izvora. Imaćete novca i nećete biti u deficitu. Međutim, kratkoročne investicije neće biti mnogo korisno, jer postoji mogućnost da ako ulažete u njih, možete dobiti obmanuti. Trebali biste uštedjeti novac, u ovom trenutku života. Bićete finansijski najjači sredinom godine, a krajem godine vjerovatno ćete dobiti novac od neke stare investicije ili od prodaje imovine.

Kako će vaš prihod biti dobar tokom godine, vodićete veoma luksuzan i udoban život. Ali trebali biste izbjeći nepotrebne troškove. Ako uštedite novac i uložite ga pravilno, imaćete sigurnu budućnost. Malo je vjerovatno da ćete se suočiti s većim finansijskim gubicima ili štetom.

Ne vjerujte manje poznatim licima koja bi da vas uvuku u posao ili neku zajedničku finansijsku investiciju. Izbjegavajte ovu situaciju jer u suprotnom slučaju možete izgubiti teško zarađeni novac. Izgubiti veliki dio novca zbog svoje nebrige može poremetiti tok vašeg života. Dakle, period je dobar da se vrše finansijska ulaganja, ali moraćete da izaberete pravi finansijski put i da ne postupate po sopstvenom izboru već uzmite sugestije od strane nekih stručnjaka. Oni imaju potrebne vještine za finansijska ulaganja, pa savjeti koje oni daju će vam pomoći da zaradite više novca. Uz više novca na raspolaganju, vaša sadašnjost ć biti udobnija i imaćete sigurniju budućnost.

ZDRAVLJE

Može se reći da će se u 2019. godini pokazati mješoviti rezultati za Strijelca kada je zdravlje u pitanju. Strijelčevi ne bi trebali sebi dozvoliti ni najmanju nebrigu za svoje zdravlje ove godine. Možda ćete se osjećati umorno i letargično, i moguć je nedostatak energije u toku 2019. godine. Eventualne mentalne bolesti mogu vam izazvati probleme. Prema tome, u 2019. godini morate redovno da vježbate da biste obnovili energiju.

Čak i ako ste imali naporan dan na poslu, nađite vremena za malo vježbe. Ovo će poboljšati vaše mentalno zdravlje i spriječiti mentalne poremećaje. Ako imate probleme sa težinom, počnite da radite na tome već sada. Gojaznost može dovesti do brojnih bolesti i neprijatnosti. Ako budete ekstra oprezni ove godine neželjene bolesti neće neći put do vas. Nemojte biti letargični, nađite sebi vremena za treninge i odmor. Fokusirajte se na svaki aspekt vašeg života, jer ako se fokusirate samo na jedan, drugi modu da se drastično pogoršaju.

Postoji mogućnost da od početka godine do aprila dobijete na težini, a obratite pažnju na dijabetes. Žene Strijelčevi treba da obrate pažnju na ženske bolesti, a takođe mogu da pate od bolova u zglobovima i nogama. Međutim, nakon avgusta će se poboljšati vaše zdravlje. Ali, brigu o zdravlju treba voditi tokom cijele godine. Od aprila do avgusta od vas se traži dodatna briga za zdravlje kao i više vježbanja. Idite u teretanu, vježbajte, jedite zdrave kuhane jela i održavajte svoju težinu. Ovo će pomoći da imate zdravo. Morate izbjeći preskakanje obroka.

HOROSKOP MJESEC PO MJESEC:

  • Strijelac Januar 2019: Za osobe u znaku Strijelca se kaže da žive pod sretnom zvijezdom. Ono što ih očekuje samo potvrđuje tu izreku. Događaće se pretežno lijepe stvari u vezi sa poslom, ličnim životom i uspjehom u društvu, a zdravlje će vas dobro služiti. Očekuju vas nezaboravni dani ljubavi.
  • Strijelac Februar 2019: Već duže vrijeme osjećate potrebu da nekim ljudima kažete da nisu za vaše društvo. Sada ćete to i učiniti, otvoreno i bez mnogo uvijanja, ali ne i na uvredljiv način.
  • Strijelac Mart 2019: Neka reorganizacija uzbudiće duhove oko vas. Svi će nešto kalkulisati i pokušavati da se dočepaju većeg ili boljeg dijela kolača, jedino ćete vi ostati bezbrižni.
  • Strijelac April 2019: Prijatelji očekuju od vas da se angažujete oko neke proslave. Vi to znate dobro da radite, pa onda im učinite po volji. Pogotovo što trenutno imate vremena na pretek.
  • Strijelac Maj 2019: Na kraćem putovanju ostvarićete ono što ste naumili, ali ćete ujedno iskoristiti neočekivanu šansu da popravite svoje materijalno stanje. Prije povratka kući imaćete još jednu priliku da budete nevjerni. Kako ćete reagovati – to zavisi od mnogih okolnosti.
  • Strijelac Jun 2019: Mali nesporazum sa nekim prijateljima biće brzo izglađen. Vi ste jako društveni, ali ne dozvoljavate drugima da se miješaju u vaš privatni život.
  • Strijelac Juli 2019: Odnosi sa partnerom neočekivano će se zategnuti. Ako pažljivo i nepristrasno analizirate svoje postupke uvidjećete da je krivica na vama. Ionako ste pričljivi, pa nema razloga da sada šutit.
  • Strijelac Avgust 2019: Ako ste prošlog mjeseca stvari oko odmora i poslovnih obaveza postavili na svoja mjesta, u augustu ćete znatno popraviti finansijsku situaciju.
  • Strijelac Septembar 2019: Okolina vas ne poznaje kao buntovnika, mada se vi u dubini duše često ne mirite sa svim što se događa oko vas. Povodom neke odluke u vezi sa vašim radnim obavezama prikazaćete sebe u pravoj boji.
  • Strijelac Oktobar 2019: Očekuje vas dobitak u nekoj igri na sreću – naravno, ukoliko budete igrali. To će biti povod da sumirate ovogodišnja zbivanja. Sve u svemu, do sada ste dobro prošli.
  • Strijelac Novembar 2019: Novi interesantan posao, obnova jednog starog poznanstva, kratko putovanje i mali dobitak, to su obilježja koja će biti istaknuta u novembru.
  • Strijelac Decembar 2019: Imaćete utisak da ste se otrijeznili od nekog prijatnog zanosa. Sa novim elanom i još svježim uspomenama vratićete se uobičajenim životnim stazama.

Komentari

komentara