Magazin

Edita Aradinović proganja Dinu Merlina: Pišem mu na adresu, šaljem poruke na Instagram

Edita Aradinović - Tracara.com
Napisao H. H.

Prošli put kad sam bila u Sarajevu, otišla sam u “Magazu”, ali žena koja tamo radi mi je rekla da je bio tu i otišao prije sat – kazala je pjevačica

Mlada pop-folk zvijezda Edita Aradinović gradi solo karijeru nakon što je napustila grupu “Ministarke”. Neko vrjeme se nije pojavljivala u medijima, pa je izdala duetsku pjesmu s Acom Pejovićem, a sada želi da na listu saradnika upiše najpoznatijeg autora iz naše zemlje, Dinu Merlina, piše”Avaz.ba“.

– Nažalost ga još nisam upoznala. Pišem mu pisma na kućnu adresu, šaljem mu poruke putem Instagrama, ali mi ne odgovara. Međutim, ja sam uporna i nadam se da će mi se javiti. Prošli put kad sam bila u Sarajevu, otišla sam u “Magazu”, ali žena koja tamo radi mi je rekla da je bio tu i otišao prije sat! Opet smo se mimoišli – kaže Edita.

Za pjesme našeg kantautora vežu je brojne lijepe uspomene.

– Svaka njegova pjesma ima poruku, i to veoma duboku poruku. Svaki stih je jedna priča. Mene njegove pjesme vraćaju u djetinjstvo, vraćaju me u neke dane koje sam provela s porodicom i zato mnogo volim te pjesme – rekla je Edita.

Komentari

komentara